Aktywne Wpisy
#slubodpierwszegowejrzenia współczuję dla laweciarza. Zdradził jak paskudny ma charakter Kaja. Poza kamerami musi pokazywać jej prawdziwy wstrętny charakter, pokazuje swoje prawdziwe oblicze. Jedziecie po laweciarzu ale gdybyśmy sie dowiedzieli jaka jest kaja naprawdę to wszystkim by rura zmiękła

lew3k +11
#slubodpierwszegowejrzenia w jaki sposób InPost mógł wiedzieć co jest montowane? Przecież tych odcinków nie oglądał na bieżąco.

Mój dziennik: #hejgrubasie (raport co sobotę po 8:00)
Aktualizacja: 01.05.2021
Waga: 95,90kg (-1kg)
Start: 22.05.2020
Waga: ~136kg/180cm
Minus: -40,10 kg
Średnia tygodniowa: 40.10/50 = 0,802kg - nowość
Co tu dużo mówić, zostało 15kg do kolejnego celu, później lecimy z jakościową masą. Na równy rok, czyli 22.05.2021 planuje wrzucić foto porównawcze. Ogólnie jeśli chodzi o skórę to wg mnie nie ma źle, na brzuchu skumulowała się zaczyna ilość tłuszczu, brzuch wygląda wg mnie coraz gorzej w porównaniu do reszty ciała, dlatego chcę wypalić ile się da i nie idę pod skalpel bo bez przesady, ale chcę zainwestować w jakiś zabiegi laserowe, które fajnie go ujędrnią i z racji takiej że mam rozstępy to je też zrobią mniej widoczne. Ogólnie ma ktoś z takim czymś doświadczenie?
Co robię?
#zagrubo2021 #dieta #odchudzanie #chudnijzwykopem #redukcja
źródło: comment_1619849029upstwwqwAtsbAvRAC2wlVx.jpg
Pobierzźródło: comment_1619862032bRWjhXuZtMWBhvxHqu0sJ7.jpg
PobierzO kurde stary gratsy!
Ja schodzę ze 120 aktualnie 104 :D a dieta od lutego!
myślę, że razem moglibyśmy tłumaczyć czym jest zasada zachowania masy bo ja chyba tyle od maja przywilej przytyłem. Niemniej jesteś dla mnie inspiracją - muszę się wziąć za siebie.