Aktywne Wpisy

AST0N +34
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

luckylukk +3
#sebcel
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?

Mój dziennik: #hejgrubasie (raport co sobotę po 8:00)
Aktualizacja: 01.05.2021
Waga: 95,90kg (-1kg)
Start: 22.05.2020
Waga: ~136kg/180cm
Minus: -40,10 kg
Średnia tygodniowa: 40.10/50 = 0,802kg - nowość
Co tu dużo mówić, zostało 15kg do kolejnego celu, później lecimy z jakościową masą. Na równy rok, czyli 22.05.2021 planuje wrzucić foto porównawcze. Ogólnie jeśli chodzi o skórę to wg mnie nie ma źle, na brzuchu skumulowała się zaczyna ilość tłuszczu, brzuch wygląda wg mnie coraz gorzej w porównaniu do reszty ciała, dlatego chcę wypalić ile się da i nie idę pod skalpel bo bez przesady, ale chcę zainwestować w jakiś zabiegi laserowe, które fajnie go ujędrnią i z racji takiej że mam rozstępy to je też zrobią mniej widoczne. Ogólnie ma ktoś z takim czymś doświadczenie?
Co robię?
#zagrubo2021 #dieta #odchudzanie #chudnijzwykopem #redukcja
źródło: comment_1619849029upstwwqwAtsbAvRAC2wlVx.jpg
Pobierzźródło: comment_1619862032bRWjhXuZtMWBhvxHqu0sJ7.jpg
PobierzO kurde stary gratsy!
Ja schodzę ze 120 aktualnie 104 :D a dieta od lutego!
myślę, że razem moglibyśmy tłumaczyć czym jest zasada zachowania masy bo ja chyba tyle od maja przywilej przytyłem. Niemniej jesteś dla mnie inspiracją - muszę się wziąć za siebie.