Wpis z mikrobloga

Kraków zasponsorował uczennicom podpaski i tampony, w radzie gdyby miały problem z dostępem z różnych powodów.
Część polskich mężczyzn potężnie się zesrała.
Zatem ogłaszam najnowszy pomysł który wyrówna tę dyskryminację - darmowe pieluchy dla dorosłych i dojrzewających mężczyzn. Żeby się nie obsrać.
Nie ma za co ʕʔ
https://aszdziennik.pl/132611,krakow-zapewni-dziewczynkom-darmowe-podpaski-a-oto-7-meskich-reakcji?fbclid=IwAR0UNRvHzoe2n63egQ1oMRMgw_JoJ8Cox4FdRnGBl1DEma3PWztUyc5y0X0
#neuropa #dyskryminacjamezczyzn #feminizm #rozowepaski #krakow
  • 232
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Chehu: dalej nie rozumiem, co ma do mojego życia arabski mężczyzna? Dodam, że mieszkam w UK, ale nie zdarzyło mi się oberwać od arabskiego mężczyzny za nic, nigdy xD wytłumacz proszę
  • Odpowiedz
@eriicforrester: źródło czyli Aszdziennik?(czy jakieś inne źródło? Ja na Aszdzienniku nie widzę linka do tego artykułu czy tam komentarzy) myślałem że skoro opisują siebie jako ''Najlepsze zmyślone newsy w kraju. Jedyny opiniotwórczy serwis satyryczny w Polsce'' to że wszystkie newsy są zmyślone, widzę że to ja nie wiedziałem czym jest Aszdziennik, kajam się.
  • Odpowiedz
@johny-kalesonny:

P0lactwo po prostu gnębi kobiety

Oczywiście, jeszcze jakieś debilizmy?

przypadki molestowania są akceptowalne, bo przecież "tak się mówi" i "przecież nic się
  • Odpowiedz