Aktywne Wpisy

krystian-stepaniak +170
Ja p------ę one mają ego wielkości galaktyki xD
#p0lka #tinder #logokarozowychpaskow #blackpill #redpill
#p0lka #tinder #logokarozowychpaskow #blackpill #redpill
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
NarciarzFarciarz +98
Czas na ostatni wpis z mojej serii #emigracja w #kanada
POWRÓT DO POLSKI PO DWÓCH LATACH W KANADZIE
Wyjeżdżając do Kanady mieliśmy plan zostać tam na stałe lub w najgorszym wypadku- przepracować 5 lat i wrócić do Polski z wielkimi oszczędnościami. Wytrzymaliśmy prawie dwa lata. Kanada nas zmieliła i wypluła.
WPIS
POWRÓT DO POLSKI PO DWÓCH LATACH W KANADZIE
Wyjeżdżając do Kanady mieliśmy plan zostać tam na stałe lub w najgorszym wypadku- przepracować 5 lat i wrócić do Polski z wielkimi oszczędnościami. Wytrzymaliśmy prawie dwa lata. Kanada nas zmieliła i wypluła.
WPIS
źródło: 20250713_192451
Pobierz

Część polskich mężczyzn potężnie się zesrała.
Zatem ogłaszam najnowszy pomysł który wyrówna tę dyskryminację - darmowe pieluchy dla dorosłych i dojrzewających mężczyzn. Żeby się nie obsrać.
Nie ma za co ʕ•ᴥ•ʔ
https://aszdziennik.pl/132611,krakow-zapewni-dziewczynkom-darmowe-podpaski-a-oto-7-meskich-reakcji?fbclid=IwAR0UNRvHzoe2n63egQ1oMRMgw_JoJ8Cox4FdRnGBl1DEma3PWztUyc5y0X0
#neuropa #dyskryminacjamezczyzn #feminizm #rozowepaski #krakow
Nie odpowiadam za to czego nie widzisz lub nie chcesz.
@sildenafil: A co, robiłeś chociaż połowę tego, co ona? Pochwal się.
To Twoje urojenia, które nabyłeś tkwiąc w informacyjnej bańce, czy sugerując się akcjami feministycznych potworków typu Staśko.
@CyfrowyD: A jakie programy tutaj widzisz, które by się przydały mężczyznom, a są dostępne tylko dla kobiet?
@CyfrowyD: I jak chcesz to zrobić, skoro mimo wszystko i tak mało z tego psychologa skorzysta, bo problemem jest to, że w Polsce mężczyzni okazujący słabość, czy wyróżniajacy się na tle reszty będzie nazywany "p**dą"?
@sildenafil: Bardzo fajnie, ale miałem na myśli jakiś stały aktywizm.
@dioxyna: Rozumiesz, że mój problem polega na tym, że już dostałaś ciastko, a chcesz jeszcze zjeść ciastko chłopców? Niezależnie od
@CyfrowyD: Ale my nie chcemy, by z tego korzystali mężczyźni. IT jest zdominowane przez mężczyzn, stąd programy ułatwiające start kobietom. W interesie całego biznesu jest by był zróżnicowany
@johny-kalesonny: Jest zdominowane przez mężczyzn ze względu na życiowe wybory. Nie ma prawa zakazującego kobietom pójścia na uczelnie techniczną. Więc dlaczego mają dostawać więcej punktów przy składaniu papierów na politechnikę? Bo są głupsze lub upośledzone? Ja tak nie uważam. Według mnie każdy powinien mieć równe szanse niezależnie od płci i taka polityka uczelni to jawna dyskryminacja
Jak pisałam widzę problem, z tym, że mężczyźni, chłopcy boją się pytać, prosić o pomoc i z niej korzystać, więc cokolwiek temu pomoże jest dobre, jednak dostęp do pomocy powinien być równy. Nie widzę sensu , dawać pierwszą kolejność chłopcom, skoro i tak nie będą z tego
@johny-kalesonny: W interesie biznesu jest posiadanie najlepszych fachowców, a nie najbardziej zróżnicowanego zespołu.
@CyfrowyD: a gdzie to tak było (oprócz jednej uczelni bodaj z Białego, która się prędko z tego wycofała)? Bo jakoś żadnych punktów za płeć nie miałam na polibudzie.