Wpis z mikrobloga

Kraków zasponsorował uczennicom podpaski i tampony, w radzie gdyby miały problem z dostępem z różnych powodów.
Część polskich mężczyzn potężnie się zesrała.
Zatem ogłaszam najnowszy pomysł który wyrówna tę dyskryminację - darmowe pieluchy dla dorosłych i dojrzewających mężczyzn. Żeby się nie obsrać.
Nie ma za co ʕʔ
https://aszdziennik.pl/132611,krakow-zapewni-dziewczynkom-darmowe-podpaski-a-oto-7-meskich-reakcji?fbclid=IwAR0UNRvHzoe2n63egQ1oMRMgw_JoJ8Cox4FdRnGBl1DEma3PWztUyc5y0X0
#neuropa #dyskryminacjamezczyzn #feminizm #rozowepaski #krakow
  • 232
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

są darmowe badania profilaktyczne na raka j---a

@dobrzecisiewydaje: to mit, jedyne badania profilaktyczne raka j---a organizuje jak i finansuje raz do roku Nationale-Nederlanden w galeriach handlowych ustawia parawan i zatrudnia lekarza który robi usg jąder. @KRISSVector
A tak to nigdzie nie organizują darmowych badań dla mężczyzn pod tym kątem.
  • Odpowiedz
@CyfrowyD: Kto dostaje benefity za bycie kobietą i jak mężczyźni są dyskryminowani bo rzucasz tezami a nic nie wyjaśniasz do końca. Samobójstwa wśród mężczyzn to również często fakt s----------j edukacji i narzucania facetom toksycznych wzorców. Wina całego społeczeństwa i mentalnego średniowiecza. O jakiej kulturze gwałtu mówimy? Zachowujcie się jak ludzie wśród kobiet, nie traktujcie ich jak przedmioty i swoje prymitywne samcze instynkty trzymajcie w ryzach.
  • Odpowiedz
@dioxyna: wg mnie są różne rodziny. Rodziny sie nie wybiera, dziewczyna może nie dostawac od rodziców kasy na tak podstawowe potrzeby. Wg mnie w takich przypadkach dobrze jak bedzie miała zapewnioną pomoc w taki sposób, niż chodzić w wstydzie przez zakrwawioną bielizne albo nie chodzić do szkoły.
Nasz system jest z-----y i naprawdę często trudno dzieci wyrwac z takiego toksycznego środowiska choć może same by chciały. Dzieci z trudnych rodzin
  • Odpowiedz
A tak to nigdzie nie organizują darmowych badań dla mężczyzn pod tym kątem

@Rodriquez: Generalne to skierowanie na "darmowe" badanie wystawi lekarz rodzinny.
Akcje badań profilaktycznych nie są organizowane aby "przebadać" ludzi, tylko żeby zachęcić ludzi do badania się, nie tylko podczas akcji.
  • Odpowiedz
@weezyxboss: Uważasz, że dziewczynka w wieku dojrzewania jest upośledzona bo może mieć mniejszą świadomość i aktualnie co raz więcej dziewczyn będzie miało z racji fatalnej edukacji seksualnej? Albo, że kogoś może sytuacja zaskoczyć.
  • Odpowiedz
Część polskich mężczyzn potężnie się zesrała

@dioxyna: arabski mężczyzna by ci wyfanzolil w kinola i tamponów byś używała przede wszystkim do nosa
  • Odpowiedz
A swoją drogą ...

bo rzucasz tezami a nic nie wyjaśniasz do końca

@eriicforrester: Pomijam, że nie przeczytałeś całej dyskusji tylko pewnie pierwsze komentarze, ale zobacz ile jedna strona daje linków i statystyk z badań, a ile
  • Odpowiedz
@CyfrowyD: Dałeś 5 linków na krzyż do tego z jakiejś hinduskiej stronki pudelkopodobnej. XD Co do akcji afirmacyjnych to jestem również przeciwny. P-----c nie ma płci, ten kto tak mówi nie jest normalny.
  • Odpowiedz
XD a dlaczego arabski mężczyzna miałby mnie uderzyć? XD

@dioxyna: bo się odzywasz niepytana xd dlaczego tak jest można polemizować. Jakiś czas temu robiłem ankietę co do pewnej znajomej osoby jak szybko będzie miała problemy ze swoim arabskim księciem. Wykopki się pomyliły o 2 miesiące

Oczywiście inny niż reszta, bardziej europejski i te sprawy, wiadomo
  • Odpowiedz