Aktywne Wpisy

Caracas +202
Zbliża się koniec roku, co jest idealnym momentem na małe podsumowania. Jednym z pytań, które często słyszę, jest to, jak realnie wyglądają warunki pracy i zarobki oficera na promie pasażerskim.
Postanowiłem więc przedstawić, jak wygląda to "od podszewki" na moim stanowisku.
Dane podstawowe:
Stanowisko: Drugi Oficer
Postanowiłem więc przedstawić, jak wygląda to "od podszewki" na moim stanowisku.
Dane podstawowe:
Stanowisko: Drugi Oficer
źródło: temp_file7146357827875720634
Pobierz
Zopyross +39
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Część polskich mężczyzn potężnie się zesrała.
Zatem ogłaszam najnowszy pomysł który wyrówna tę dyskryminację - darmowe pieluchy dla dorosłych i dojrzewających mężczyzn. Żeby się nie obsrać.
Nie ma za co ʕ•ᴥ•ʔ
https://aszdziennik.pl/132611,krakow-zapewni-dziewczynkom-darmowe-podpaski-a-oto-7-meskich-reakcji?fbclid=IwAR0UNRvHzoe2n63egQ1oMRMgw_JoJ8Cox4FdRnGBl1DEma3PWztUyc5y0X0
#neuropa #dyskryminacjamezczyzn #feminizm #rozowepaski #krakow
Nie uważasz że biedni chłopcy powinni mieć zapewnione więcej kcal?
@CyfrowyD: To Ty wywlekasz pojedynczy incydent, a ja przytaczam coś, co jest stałym elementem Marszow Równości. Jak przychodzą tam za każdym razem kontrmanifestanci i potrzebna jest ochrona policji, to
Ogólnie zgadzam się, też absolutnie nie miałabym problemu, gdyby z podatków, które płace coś poszło tylko na mężczyzn np. na organizacje działające na rzecz mężczyzn w sądach rodzinnych czy właśnie rozwiązanie różnic wieku emerytalnego. W momencie, gdy je zrównamy przydałby się jakiś fundusz, z którego byłaby większa dopłata za opiekę nad chorym rodzicem czy dziećmi w wieku 1-4 lat. Ciężko jest zrobić coś z czego wszyscy będą zadowoleni.
A wiadomo,