Aktywne Wpisy
Wciąż mnie zadziwia, że okaleczanie zwierząt dla rozrywki poprzez wbijanie im haka z zadziorem w pysk jest uznawane wśród Białych Ludzi za normalne hobby i nawet sprawcy sami się chwalą publicznie przed wypuszczeniem ofiary, by okaleczyć ją któregoś dnia ponownie.
#wedkarstwo #zwierzaczki #smiesznypiesek #oswiadczenie
#wedkarstwo #zwierzaczki #smiesznypiesek #oswiadczenie
źródło: 1000001235
Pobierz
vieniasn +69
jedyną stroną z wiadomościami jaką odwiedzam jest taka lokalna powiatowa bo po co mi wiedzieć więcej niż wiadomości powiatowe co mnie obchodzi jakaś w*rszawa albo nie daj Bóg zagranica
przebudowa ronda którym jeżdżę bardziej mnie obchodzi i ma większy wpływ na moje życie niż jakaś wojna w jakimś izraelu i jakieś rzeczy polityczne
trzeba mądrym być ważne rzeczy śledzić
przebudowa ronda którym jeżdżę bardziej mnie obchodzi i ma większy wpływ na moje życie niż jakaś wojna w jakimś izraelu i jakieś rzeczy polityczne
trzeba mądrym być ważne rzeczy śledzić

Część polskich mężczyzn potężnie się zesrała.
Zatem ogłaszam najnowszy pomysł który wyrówna tę dyskryminację - darmowe pieluchy dla dorosłych i dojrzewających mężczyzn. Żeby się nie obsrać.
Nie ma za co ʕ•ᴥ•ʔ
https://aszdziennik.pl/132611,krakow-zapewni-dziewczynkom-darmowe-podpaski-a-oto-7-meskich-reakcji?fbclid=IwAR0UNRvHzoe2n63egQ1oMRMgw_JoJ8Cox4FdRnGBl1DEma3PWztUyc5y0X0
#neuropa #dyskryminacjamezczyzn #feminizm #rozowepaski #krakow
Reasumując: pomysł absurdalny, obrona (przez atak, a jakże) równie absurdalna.
Bo statystyki pokazują że jedna z płci potrzebuje bardziej więc tzw. dyskryminacja pozytywna jest w tym przypadku uzasadniona.
@johny-kalesonny: Dobrze, że ten post jest mało widoczny, bo by Ci sporo facetów pewnie przypomniało swoje wpisy. Ja np. od początku byłem za aborcją, ale przeciwko strajkowi kobiet - natomiast byłem w mniejszości. Mnóstwo facetów, naprawdę mnóstwo poparło ten strajk. Mnóstwo chodziło wraz z kobietami czy bronić kobiet. Całe rzesze dorzucały hajsy
A co do samego pomysłu, o ile jestem dość sceptycznie nastawiony do rozdawania za darmo środków do higieny intymnej (hej, przecież nikt nie rozdaje na przykład pasty do zębów), o tyle jestem jak najbardziej za darmowymi podpaskami/tamponami
@sildenafil: najbardziej to śmieszą życiowi incele, dla których to jest coś niezrozumiałego, że można być skrzywdzonym przez kobietę, a jednocześnie nie uważać ich za źródło całego zła na świecie xD
z takich jak ty można, a wręcz trzeba się śmiać, bo ośmieszasz walkę o prawa mężczyzn swoimi s-----------i wysrywami
źródło: comment_16170329666Q2qiX8DDNzCmWg3kfvFHW.jpg
Pobierz@ziumbalapl: Tak że na coś dla kobiet zrzucają się wszyscy podatnicy.
@dioxyna: A nie powinno, tu się zgadzamy.