Aktywne Wpisy

incar +491
Jeden mirek wrzucał tutaj wcześniej coś o tym parkingu przy Kuźnicach. Tutaj reakcja właściciela na krytykę
#zakopane #heheszki #januszebiznesu
#zakopane #heheszki #januszebiznesu
źródło: temp_file939450541898527650
Pobierz
Hortennsia +33
Patrze na rachunek i księgowa pobrała mi x2 razy 460 PLN za usługi księgowe.
Piszę do niej maila, skąd ta druga opłata?!
A ona: za wysłanie faktur po terminie. Było napisane w regulaminie.
W regulaminie, który aktualizują średnio raz na 2 miesiące... 40 stron informacji...
Nie uprzedziła w żaden sposób... Najlepsze jest to, że za ten miesiąc też zapłacę podwójnie, bo spóźniłam sie jeden dzień z dostarczeniem faktury i to przez klienta...
Piszę do niej maila, skąd ta druga opłata?!
A ona: za wysłanie faktur po terminie. Było napisane w regulaminie.
W regulaminie, który aktualizują średnio raz na 2 miesiące... 40 stron informacji...
Nie uprzedziła w żaden sposób... Najlepsze jest to, że za ten miesiąc też zapłacę podwójnie, bo spóźniłam sie jeden dzień z dostarczeniem faktury i to przez klienta...

@Prawak_Fikolarz_Borys_Jelcyn_Drugi: Myślę że w tej akcji bardziej chodzi o to aby dziewczyny miały awaryjny dostęp do
@Prawak_Fikolarz_Borys_Jelcyn_Drugi: Przecież jeżeli dziecko skaleczy się w szkole to idzie do pielęgniarki gdzie rana zostaje zaopatrzona. Podobnie jeżeli dziecko źle się czuje czy potrzebuje jakiegoś doraźnego leku pielęgniarka może poratować. (-‸ლ)
@amam: no bo to takie trudne, żeby kupić sobie w Rossmannie dodatkową awaryjną paczkę podpasek.
E D U K A C
@CyfrowyD: Potrzebne źródło
@amam: xD
A co jeśli skaleczy się w domu? Też pójdzie do szkolnej pielęgniarki?
Chodzi mi o rozdawanie takich rzeczy uczniom na własność. Żeby w razie problemów z dostępem do opatrunku czy leku przeciwbólowego, nie zostali na lodzie
Dyskryminacja polega na dostrzeganiu problemów jednej z płci, a olewaniu problemów drugiej, w tym wypadku chłopców
@dobrzecisiewydaje: Mniejsze zarobki nie są kwestią dyskryminacji tylko wyborów. Kobiety też mogą pracować w IT, jako kurierzy, w kopalniach, itd. Zatrudnianie dwóch osób na identycznym stanowisku i identycznymi obowiązkami z różną pensją jest nielegalne i jeżeli coś takiego Cię dotyka to należy to zgłosić do PIP. I znowu - jeżeli mężczyźni zarabiają więcej to dlaczego z
@dobrzecisiewydaje: Ale gdy dyskryminuje się mężczyzn, bo z podatków wszystkich idzie coś co pomaga tylko kobietom to jest spoko. Dla mnie analogicznie taka sama kwota powinna być wydana na polepszenie komfortu życia mężczyzn. Skoro kobiety już dostały podpaski to mężczyźni powinni dostać - powiedzmy - dostęp do psychologa. I nie jest to dyskryminacja jeżeli jedna grupa korzysta z funduszu
Komentarz usunięty przez autora