Wpis z mikrobloga

@malykaraczan:z autopsji wiem że miesiąc to jest bajka, schody się zaczynają po 3 miesiącach jak się kończy tzw różowa chmurka.Jezeli samemu nie dasz rady to polecam terapię albo AA. Jak będziesz miał jakieś pytania to pisz śmiało, pozdrawiam!
  • Odpowiedz
@malykaraczan: Pamiętaj, że tutaj są ludzie prawie że zupełnie Ci obcy, nam zależy na tym żebyś sobie z tym poradził. Pamiętaj, że bliskim zależy jeszcze bardziej. Życzę powodzenia i nie bój się korzystać z pomocy. Wstydem nie jest upaść, wstydem jest leżeć i złapać ręki gdy ktoś Ci ja podaję, a wstając, wszystko zostawiasz na ziemi i po prostu już tam nie wracaj :)
Wytrwałości!
  • Odpowiedz
@malykaraczan: Jeszcze raz powodzenia! I podpisuje się pod wpisem @herejon: jeśli chcesz coś zmienić to sięgnięcie po jakąś pomoc, nie będzie oznaką słabości. Szczególnie, gdy się upada. Jednak trzymam kciuki, że u Ciebie może obejdzie się bez upadków :)
  • Odpowiedz
@malykaraczan: Trzymaj się w postanowieniu, powodzenia. Ważne jest żeby utrzymać abstynencję ale również zmieniać siebie i swoje życie, i w tym najbardziej pomagają wspólnoty typu AA czy NA. To wiele ułatwia, i nie trzeba siedzieć na "spiętej dupie" dzięki temu. Jest inaczej, lepiej.
  • Odpowiedz
@malykaraczan super akcja Mirku! Możesz pomóc komuś pomagając sobie tzw. sytuacja win-win. Mam nadzieję, że w świetle nowych okoliczności motywacja jest ciut wyższa niż te wspomniane 10% życzę powodzenia bo z chęcią dołożę do takiej akcji swoją cegiełkę. Trzymaj się ()
  • Odpowiedz