Aktywne Wpisy

Afrobiker +179
#heheszki #systemkaucyjny #polska
Pamiętacie wczorajszą butelkę o pojemności 3,01 litra? No to dzisiaj wjeżdżają całe na biało kartoniki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Pamiętacie wczorajszą butelkę o pojemności 3,01 litra? No to dzisiaj wjeżdżają całe na biało kartoniki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: temp_file8717693924554522658
Pobierz
lubaxd +293
Nic mnie tak nie irytuje jak p0lacka mentalność idę dzisiaj do lekarza po l4 z powodu grypy i już sie zaczyna
-"nie szkoda Ci brac l4?"
-"przeciez wtedy płacą tylko 80%"
-"jeszcze sie w jakaś kwarantanne wpakujesz"
-"kiero sie wkurzy że Cie nie będzie"
-"masz wszystkich gdzieś nie dbasz o siebie to teraz sami będziemy musieli robić"
-"nie szkoda Ci brac l4?"
-"przeciez wtedy płacą tylko 80%"
-"jeszcze sie w jakaś kwarantanne wpakujesz"
-"kiero sie wkurzy że Cie nie będzie"
-"masz wszystkich gdzieś nie dbasz o siebie to teraz sami będziemy musieli robić"

#rower #rowery #szosa #gravel
wywalilem sie dopiero po 1.5 roku i to z wlasnej winy, jechalem mega wolno, prawie stalem i chcialem zawrocic
jak debil no:)
chyba malo kto wywala sie bo zapomina wypiac, raczej jak juz to ze mu sie cos zablokuje w zapieciu (u mnie akurat zawsze dzialalo bajkowo latwo)
Pamiętam dokładnie pierwsze km przez miasto w SPD. Było dziwnie ale nigdy nie przewróciłem się bo noga została wpięta. Ot trzeba przez pierwsze km myśleć o tym a potem samo przychodzi.
@majkel34: i dlatego, że ty się nie w-------ś uważasz, że to mit? XDD
Nie tylko wiem po sobie ale tez znajomych. Pozdro
Mission failed. Przejechałem 20km bez ani jednej wpadki. Ale będę próbować, bo świateł jeszcze nigdzie nie mijałem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora