Aktywne Wpisy

lukasj +263
Szczerze? Po tej aferze z KPO czuje się trochę jak frajer - wszystko w firmie finansuje za własne pieniądze (nigdy ani złotówki żadnej pomocy), a tutaj branża HoReCa dostaje kasę na jachty, samochody, solaria... I pewne nie tylko ja się tak czuje, bo to po prostu przekracza wszelkie granice absurdu i marnowania pieniędzy. To jest po prostu kpina. I na to idą nasze podatki. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
CenturionWodka +281
A wy sie smialiście z ukrainy że cwaniactwo, łapówkarstwo, przekręty i korupcja xD #kpo

#rower #rowery #szosa #gravel
wywalilem sie dopiero po 1.5 roku i to z wlasnej winy, jechalem mega wolno, prawie stalem i chcialem zawrocic
jak debil no:)
chyba malo kto wywala sie bo zapomina wypiac, raczej jak juz to ze mu sie cos zablokuje w zapieciu (u mnie akurat zawsze dzialalo bajkowo latwo)
Pamiętam dokładnie pierwsze km przez miasto w SPD. Było dziwnie ale nigdy nie przewróciłem się bo noga została wpięta. Ot trzeba przez pierwsze km myśleć o tym a potem samo przychodzi.
@majkel34: i dlatego, że ty się nie w-------ś uważasz, że to mit? XDD
Nie tylko wiem po sobie ale tez znajomych. Pozdro
Mission failed. Przejechałem 20km bez ani jednej wpadki. Ale będę próbować, bo świateł jeszcze nigdzie nie mijałem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora