Aktywne Wpisy

johnshepard2000 +54
Ciąg dalszy spowiedzi gotki. Twierdzi, że jest prześladowana i nękana. Jej bad boy by powiedział, że taka jest cena funkcjonowania w Internecie XD Ciężko współczuć.
#kiszak
#kiszak

Huptys +15
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Pamiętacie wczorajszą butelkę o pojemności 3,01 litra? No to dzisiaj wjeżdżają całe na biało kartoniki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: temp_file8717693924554522658
PobierzKarton rozkłada się 6 miesięcy max, więc git.
Mnie ten system nie będzie za bardzo obchodził, bo od prawie 4 lat, mam dzbanek filtrujący + Soda Stream, a napojów dużo nie piję.
@Hambercios: @Fantomo @Pomarancza008 @Afrobiker Nie ma większego syfu niż te kartony, @Hambercios ty poważnie myślisz że to jest dosłownie tektura?! xD To jest miks aluminium, powlekania plastikiem (folią) kartonu kompletnie nasączonego farbami xxxxD
Syf nie do wysuszenia,
Czyli tetrapacki, rozkładają się dłużej, niż plastikowe butelki?
Dla porównania te tetra packi gniją, rozpadają się i cały mikroplastik, strzępki aluminium, tektura z farbami - wszystko w grunt i do wody.
Komentarz usunięty przez autora
@teraz_z_kontem: @Hambercios @Afrobiker Jest o tyle trudniej i produkt jest o tyle nietrwały że do recyklingu trafia tylko ćwiartka wyprodukowanych sztuk. Większość firm nie przetwarza tego. Przypuszczam że te dane dla PL są jeszcze bardziej drastyczne xd
Czyli regulacje zadziałały tak jak zwykle - pogorszyły sprawę XD
@donatien-de-sade: Koło c---a mi to już lata totalnie w tym momencie, jak mam dopłacać 50 gr do każdego napoju to totalnie mnie to już nie obchodzi.
Napoje były w szkle, plastiku i puszce które które łatwiej recyklingować to upośledzeńcy musieli to zepsuć przez ten sysytem kaucyjny.