Aktywne Wpisy
managerstrategii +362
Mirki, zacząłem pracę jako technik instalacji turbin wiatrowych chwilę temu. Rzucili od razu na głęboką wodę, największe turbiny w eurokołchozie - EP 160
Dejta wsparcie żebym z drabiny nie spadł (。◕‿‿◕。)
Oczywiście nic w spadku Wam nie pozostawię. Mam same długi xD
#praca #pracbaza #europa #niemcy #pieniadze
Dejta wsparcie żebym z drabiny nie spadł (。◕‿‿◕。)
Oczywiście nic w spadku Wam nie pozostawię. Mam same długi xD
#praca #pracbaza #europa #niemcy #pieniadze
źródło: IMG_6759
Pobierz
banzi +50

Na mirko widzę dwa obozy:
- "Ło panie, bug na bugu, AI nie istnieje, jedynie grafika trzyma poziom"
- "Mam ponad 20h i zauważyłem może 2 bugi, gra jest świetna, a hejtują tylko ci którzy nie grali".
Biorę po 500zł i słucham państwa.
#cyberpunk #cyberpunk2077 #gry #gryvideo #cdprojektred
beda sie jarac byle gownem
Gram na PC, ustawienia na średnich.
Główny hejt jaki czytam to kwik ludzi którzy nie grali
Z bugami nie miałem problemów, tylko kosmetyczne
Fabuła świetna bo to spójny świat gdzie rzeczywiście analizują wpływ technologii na życie, a nie bzdury jak w deus ex gdzie jedyny efekt to lepsi żołnierze.
Jest np. misja gdzie krzyżujesz kryminalistę. Jest podłączony do implantu który nagrywa wszystkie jego wrażenia - tzw. braindance. Potem ludzie
@stary_pijany: Choćby to jak są stworzone cutsenki w głównych misjach. Non stop wszystko oglądasz z pierwszej osoby, przejścia między custscenkami na szynach i właściwym gameplejem są przez to niesamowicie płynne. Żadna inna gra czegoś takiego jeszcze nie stworzyła.
@stary_pijany: Przecież w tej serii kamerę masz cały czas za plecami, więc jak to można porównywać? W Cyberpunku czujesz się momentami (w tych misjach głównych) jakbyś grał w interaktywnym filmie.
@stary_pijany: Ustawienie kamery w oczach gracza robi bardzo dużą różnice.
@stary_pijany: Możesz to nazywać i tak. Ale fakt jest taki - ostatnie kilkanaście lat w branży gier standardem była kamera zza pleców. Praktycznie 99 proc. fabularnych produkcji AAA miało taki widok.
@lizakoo: W jakimś sklepie widziałem jakiś moduł który chyba umożliwia reset punktów. Tylko dość drogi bo chyba 100000 kosztował.