Wpis z mikrobloga

Muszę przyznać, że Gothic 3 pod względem graficznym naprawdę zestarzał się bardzo dobrze. Gra z 2006 roku, a moim zdaniem grafika nadal jest bardzo miła dla oka i naprawdę przyjemnie podziwia się widoki i krajobrazy.

Pamiętam, jak w 2006 roku więcej osób mówiło, że to Oblivion ma lepszą grafikę, ale moim zdaniem nigdy tak nie było i to czwarta część TES wygląda dzisiaj dużo gorzej niż Gothic 3.

#gothic #gry #oblivion #skyrim #theelderscrolls #tes #pcmasterrace
Pobierz
źródło: comment_1601913177XCUxDrg3jCvfbY5zUnArj9.jpg
  • 114
Nie wiem kiedy to zostało i czy zostało poprawione ale w G3 można było pokonać każdego przeciwnika nawet magiem z kijem po prostu w odpowiednim rytmie naciskając atak, do tego grupa 20 przeciwników czekała w kolejce żebyś z nimi walczył 1na1 zamiast zaatakować wszyscy razem jakby to miało miejsce w g1 czy g2
@Cernold: Community Patch naprawił to lata temu już. Teraz po 2 atakach cię zablokują i wywalą kontrę na ryj. Walka w zwarciu z wieloma przeciwnikami jest mega trudna teraz
@kumpek20: normalnie zagraj w 1 i 2 najpierw, fakt ze te gry graficznie zestarzały się gorzej niż 3 ale fabuła i klimat wciąż zajebiste, no i są mody i patche poprawiające. Ja tydzień temu skończyłem 2, kilka tygodni wcześniej 1
@kumpek20: W sumie nic nie stracisz bo część 3 jest strasznie gówniana. Będziesz wręcz w lepszej pozycji niż ludzie którzy po świetnej jedynce, genialnej dwójce otwierają takiego gniota jak gothic 3 w którym płyta nadaje się co najwyżej do samochodu.