Aktywne Wpisy
quantum_joe +417
Lekarz ze skalpelem bojowym dokonuje kilka błyskawicznych operacji na niemieckich pacjentach w Mannheim.
Dziękujmy eurokratom za ten wspaniały "drenaż mózgów" z bliskiego wschodu na stary kontynent ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#multikulti #paktmigracyjny #ubogacaniekulturowe #niemcy #relokacja #imigranci #bekazlewactwa #islam
Dziękujmy eurokratom za ten wspaniały "drenaż mózgów" z bliskiego wschodu na stary kontynent ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#multikulti #paktmigracyjny #ubogacaniekulturowe #niemcy #relokacja #imigranci #bekazlewactwa #islam
absolootnie +39
100zł za rzeczy widoczne na zdjęciu. Grill bar zlokalizowany w parku śląskim. Chyba juz lekka przesada z tymi cenami...
#inflacja #gospodarka #polska
#inflacja #gospodarka #polska
Pamiętam, jak w 2006 roku więcej osób mówiło, że to Oblivion ma lepszą grafikę, ale moim zdaniem nigdy tak nie było i to czwarta część TES wygląda dzisiaj dużo gorzej niż Gothic 3.
#gothic #gry #oblivion #skyrim #theelderscrolls #tes #pcmasterrace
Jeżeli grałeś w Wiedźmina to mógłbym to porównać do tego, że straciłbyś tyle, ile grając w Wiedźmina bez znajomości książki. Ja sam czytałem jedynie opowiadania przed graniem, z sagi nic nie ogarniam, a grało mi się świetnie.
Tak więc generalnie polecam Gothic 3 nawet bez znajomości poprzednich
(a przez upgrade rozumiem kupienie kompletnie nowego xD)
@maciorqa: nie wiem czy to był specjalny zabieg twórców ale zasięg widzenia był dla mnie zrobiony tak, że obiekty w oddali sprawiały wrażenie jakby namalowanych i robiło to fajny efekt fantasy
Poza tym obecnie zasięg można całkowicie wyłączyć prostym programem