Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +152
Ma ktoś pomysł jak to pudło na rower umocować do roweru żeby przyjechać z ładunkiem z 20 km na lotnisko?
#zlomkiemprzezswiat #rower
#zlomkiemprzezswiat #rower
źródło: image_picker_E7C5E2F2-6AAE-4749-8701-AFBFFA4E1832-24676-000003432A0246F7
Pobierz
askey +103
Zostalem okradziony metoda na blika - ktos wlamal sie na konto czlonka rodziny i poprosil o kod. Sytuacja, ktorych bylo setki, wiec nie wzbudzila zadnych podejrzen. Moja glupota, moja strata.
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji

3500 rata mieszkania i opłaty
3000 leasing auta
ok 1000 paliwo, parkingi
ok 2000 catering dietetyczny
ok 1500 drobne zakupy spożywcze, mieszkaniowe
1000 pieniądze dla dziewczyny bo jeszcze nie pracuje
ok 1000 wyjścia ze znajomymi, rozrywki na mieście
Zostaje niecałe dwa tysiace które i tak zwykle się rozchodzą na niewymienione wyżej kategorie. I jak w tym kraju można normalnie żyć jak nawet nie da się odłożyć normalnych pieniędzy
#warszawa #pracbaza #zwiazki #programowanie #pdk
źródło: comment_1599512713sPRRCXxVIZAboMFyaDNDQI.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Rób tak dalej, 100k by ci nie wystarczyło...
Komentarz usunięty przez autora
Przyznaj się skąd wziąłeś zrzut ekranu (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Mishy: A po cholerę ma iść do pracy, jak dostaje kieszonkowe od chłopaka? Ty ją w pracy zobaczysz jak za przeproszeniem świnia niebo, tylko sponsora z siebie robisz. Pogoń panienkę do roboty jak nie chcesz mieć za 10 lat księżniczki, dla której cena pierścionka zaręczynowego powinna posiadać cztery zera...