Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 167
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Z jednej strony takiego zdjęcia w necie nie znalazłem.. a z drugiej strony - czemu gówniak jest ubrany jak na chrzest? I jeszcze ta szarfa w kształcie krzyża po prawej.
#bait
  • Odpowiedz
@chalwaklb nie wiem czy bait, czy nie, ale moja siostra ma kumpla mulata, przy czym rodzice biali. Tatuś ofc się zawinął od razu po narodzinach, ale po jakimś czasie matka wymusiła testy. Był ojcem. Okazało się, że ileś pokoleń wstecz był ktoś czarnoskóry w rodzinie.

Trochę śmiesznie, trochę strasznie, bo ameby umysłowe dalej krzyczą za tym kumplem, że ma w---------ć z Polski ()
  • Odpowiedz
@chalwaklb: Skoro zdradziła widocznie miała powód. Powinieneś jej wybaczyć i zastanowić się co mogłeś zrobić źle. Mam nadzieję, że zachowasz się jak mężczyzna i zaopiekujesz się żoną i jej skarbem.
  • Odpowiedz
tak ją ten panieński poniósł, że mi s---------a całe życie

@chalwaklb: nie całe tylko dotychczasowe. Zawsze mógł ją biały zalać, to byś wychowywał jak swoje i dopiero miał całe z-----e.

• Odpowiedz
@chalwaklb: Powinieneś wychować jak swoje, takby postąpił każdy prawdziwy mężczyzna. Pamiętaj, że z mokembe to to nie zdrada tylko przygoda. Mam nadzieję, że pójdziesz po rozum do głowy. Pozdrawiam
  • Odpowiedz