@Pilaf: różowa odpowiada: jest taki system. to tzw bleached knots, domyślnie systemy są sprzedawane z solidną linią zarostu ponieważ są one potem dostosowywane pod klienta. tak jak w tym filmie wyżej, ten napakowany chińczyk ma wyciosaną linię zarostu przez co wygląda to strasznie sztucznie, jakbyś od deski wykroił. Linię zarostu natulalizuje się już podczas szycia systemu lub można sobie samemu pensetą przerzedzić przód tak by wyglądał naturalnie, naprzykład wyciągając co
@cheeseandonion: nie ogarniam jak można sobie coś takiego zrobić. Prędzej czy później wyjdzie na jaw, że nosisz tupecik, ludzie będą gadać za plecami i skutek będzie odwrotny do zamierzonego - zamiast wyglądac fajnie będzie wyglądac śmiesznie. Poza tym poznasz dziewczynę i będzie przypał jak trzeba będzie jej o tym powiedzieć XD
@Shewie: Wiem chyba o którym systemie mowa, ale i tak widać z przodu tę linie (jak podejdziesz blizej). Wiadomo, stro razy lepiej od tego hełmu. Jednak nadal nie jest idealnie :/
@apee: bez przesady, mamy XXI wiek. Zresztą, nawet nie trzeba ukrywać wśród swoich znajomych, wystarczy nosić jako ozdobę, a przecież wiadomo na pierwszy rzut oka które różowe noszą peruki, doczepy (red lipstick monster itp), sztuczne włosy to już normalka, najwazniejsze żeby wygląd poprawić i najlepiej jakby to było łatwe i szybkie do ogarniania przez faceta/kobiete. Faceci na baby się przerabiają i na odwrót, a tupecików ktoś ma się wstydzić albo
@kurt_hectic: A no smutne, ale tak na prawde to o ludzkim ciele wiemy stosunkowo na prawdę niewiele. Na szczęście za 15k cebuli można ogarnąc przeszczep jak komuś to bardzo przeszkadza i jest zdeterminowany do posiadania "godnej" czupryny.
@MirkobIog: Ostatnio miałem okazję widzieć gościa po przeszczepie, fakt włosy mają mniej naturalną strukturę rozmieszczenia cebulek (jak lasy sadzone przez ludzi), ale zmienia to w cholerę widok :D
@Kruqu: Gimper mówił że się naciął na tanią "transplantację włosów" i mu takie coś przykleili i miał zalecone żeby to co jakiś czas odklejać i golić odrastające włoski.
@becvvv: Śmiem zaprzeczyć tej tezie. Chyba wszystko zależy od facjaty i pewności siebie. Ja wyłysiałem w wieku 20 lat i zacząłem się golić na totalne zero. Na brak kobiet w życiu nie narzekałem nigdy. Na problemy w pracy z tego powodu również. Każdy potem przywykł.
źródło: comment_1592461333zw6zXJBGO0IK9NWzSkDpye.jpg
Pobierzjest taki system. to tzw bleached knots, domyślnie systemy są sprzedawane z solidną linią zarostu ponieważ są one potem dostosowywane pod klienta.
tak jak w tym filmie wyżej, ten napakowany chińczyk ma wyciosaną linię zarostu przez co wygląda to strasznie sztucznie, jakbyś od deski wykroił.
Linię zarostu natulalizuje się już podczas szycia systemu lub można sobie samemu pensetą przerzedzić przód tak by wyglądał naturalnie, naprzykład wyciągając co
ale robić znalezisko czy mirko AMA? ok, będę wołał.
Poza tym poznasz dziewczynę i będzie przypał jak trzeba będzie jej o tym powiedzieć XD
https://www.youtube.com/watch?v=WBU9_oneZiY
źródło: comment_1592501710iKU6AO9dk9GAH63N7ulLaj.jpg
PobierzTzn jakie? Nie mów, że finasteryd, bo rujnuje gospodarkę hormonalną u mężczyzn
@Kruqu: Gimper mówił że się naciął na tanią "transplantację włosów" i mu takie coś przykleili i miał zalecone żeby to co jakiś czas odklejać i golić odrastające włoski.
Tzn?