Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 344
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 30
@zwyklyczlek: @Pentylion mam 188cm ale morda średnia/przeciętna, w dodatku zakola i od czasu do czasu kilka kropek/syfy, lekkie blizny po trądziku. Słaby zarost, niezbyt gęsty. Nigdy nie spodobałem się fizycznie by jakakolwiek dziewczyna do mnie sama zagadała. Zawsze zagaduje pierwszy więc atrakcyjny fizyczny na pewno nie jestem.

Mam kolegów 173-176cm około do których obce d--y same podbijają na imprezach i proszą do tańca, mi się to nigdy nie zdarzyło
  • Odpowiedz
@zwyklyczlek: tylko to co napisałeś to prawda wygląd to wszystko pamiętam jak dwóm dziewczynom z kazachstanu się spodobałem i same cześć mówiły i rozmawiały że mną jedna pukała mi do pokoju o jakieś głupoty zapytać jak się nie podobasz nic nie zrobisz nie przyjdzie nawet na spotkanie chyba że chce się nażreć
  • Odpowiedz
  • 8
@elo_kebab: >mam 188 cm zamykam temat, można sie rozejść, chłop zagrał na łatwym i sie wymądrza ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeszcze przyjaciela geja brakuje w tej historii

@Pentylion: no to chyba nie przeczytałeś do końca, do mnie nigdy nie podbiła żadna mimo 188cm a do znajomych 173-176cm co chwila jakas dziewczyna podbija.

Wzrost nie jest aż tak ważny jak wam sie wydaje
  • Odpowiedz
@Pentylion: faktycznie nie zauważyłem że to napisał ale dużo na wykopie wzrostaków jest i dają swoje niesamowite rady xd liczy się to jak wyglądasz wzrost i tyle. Dla tych dup z którymi się spotykał nie był ważny jego charakter liczyło się że wysoki i tyle nic więcej
  • Odpowiedz
  • 34
@Wilkbardzonijaki: zwykłe p---------e incela któremu nie chce sie nad sobą pracować xD

wzrost sprawił że czytam 10-12 ksiązek rocznie, zarabiam 15-20k netto, zwiedzam 2 czasem 3 kraje rocznie, biegam półmaratony i targam cięzkie klamoty na siłce xD

to wszystko wzrost, jakbym był niski to bym miał nakaz nieczytania ksiązek, zarabiania minimalnej i jedzenia niezdrowego jedzenia
  • Odpowiedz
@elo_kebab: to ze laska sama podbija to musi byc zdesperowana czyli gruba albo dzieci a i to rzadko, tak to dziala ze facet ma zdobywac a laska łaskawie dać sie zdobyc. Uwierz mi ze gdybys mial te 179 to musialbys swoje dotychczasowe sukcesy podzielić przez 3 bo dziewczyny by odwracaly wzrok i uciekaly gdybys zagadywal. Moze to glupie ale najwiekszy afrodyzjak dla kobiety to kiedy facet wystaje o glowe ponad
  • Odpowiedz
@elo_kebab: pisz dalej, takie podejscie moze zmieni nastawienie innych i przestana sie bac swojego cienia (doslownie i w przenosni). Trzeba byc autentycznym i byc dumnym z tego kim sie jest, a nie oceniac siebie przez pryzmat zycia innych ludzi, ktore najczesciej jest na pokaz. Byc zainteresowanym i intersujacym zarazem. Tylko tyle.

Sam mam kumpla ponizej 170, grubasek, rubaszny, co mu sie panny same do wyrka pchaja. I sporo sie od
  • Odpowiedz
@elo_kebab: Dałeś wycinek historii swojego życia (od kiedy zakola się pojawiły, jak wyglądałeś przed zakolami, jak wzrostowo na tle rówieśników, jak byłeś postrzegany?). Daj całe drzewo genealogiczne, jak traktowali cię na podstawie twoich genów, jakie miałeś otoczenie wokół, ... I możemy zobaczyć co to sprawiło, że znajdujesz się w takim miejscu, a nie innym i jak wygląda ta mityczna praca nad sobą, możesz się nią podzielić, może komuś pomożesz. Ale
  • Odpowiedz
@elo_kebab: jeszcze raz powtórzę twoje rady nic nie znaczą potwierdzasz tylko stereotypy 188 duży hajs i tyle tych twoich kobiet nie interesował twój charakter itd. Podobał im się twój wygląd i tyle pewnie wysoki brunet to co każda Polka mówi w dodatku duży hajs czyli wymarzony partner i co tu się niby nie zgadza? Każda mówi wysoki brunet dużo hajsu i elo. Wsadź w cztery litery swoje rady
  • Odpowiedz
  • 6
to ze laska sama podbija to musi byc zdesperowana czyli gruba albo dzieci a i to rzadko, tak to dziala ze facet ma zdobywac a laska łaskawie dać sie zdobyc

@Pentylion: p---------e gościa który nie wyszedł z domu nigdy xD To były zwykłe dziewczyny 5-6/10, niektóre nawet studiowały prawo czy medycynę a więc ogarnięte życiowo. Żadna nie była gruba, grube nie mają odwagi
  • Odpowiedz
  • 10
@elo_kebab: pisz dalej, takie podejscie moze zmieni nastawienie innych i przestana sie bac swojego cienia (doslownie i w przenosni). Trzeba byc autentycznym i byc dumnym z tego kim sie jest, a nie oceniac siebie przez pryzmat zycia innych ludzi, ktore najczesciej jest na pokaz. Byc zainteresowanym i intersujacym zarazem. Tylko tyle.

@teo-stel: to prawda, w zasadzie wystarczy po prostu ogarniać swoje życie... robić to co interesujące dla nas,
  • Odpowiedz