@kpod: pomocnik socjalny nie wymaga studiów na tym kierunku. Pomocnik socjalny jest potrzebny i pożyteczny. Rozhulali socjal i teraz ludzie pożyteczni zarabiają grosze, a majątek dostają za nic patusy ¯\(ツ)/¯
@Basiura89: przede wszystkim pracownicy socjalni nie mają czasu zajmować się profilaktyka i monitorowaniem sytuacji rodzin którym niewiele potrzeba aby odbily się z chwilowych kłopotów, a trafiają im się osoby, często wspoluzaleznione, czyli ktoś z nałogiem jest jula u nogi całej rodziny ale bez niego rodzina finansowo nie poradzi sobie. jak są dzieci to maja zajęcie na kilkanaście lat. z drugiej strony przepisy są jakie są, i nie pieszczą się z
@Sonny86: @Basiura89 ładnie się ludzie dali ogłupić libkowej propagandzie że za zapomogi w Polsce da się jakoś.godnie zyc xD niczym się nie różnicie od odpadu który pod Moskwa wierzy w wielka rasije
@Basiura89: to nie zawód, u facetów pewnie to dzieciorob. to ktos u kogo dzieci są produktem ubocznym trybu życia, przykre tylko ze na starcie życia dzieci maja juz przerąbane, gorsze zdrowie matki, czasem fas przy urodzeniu, zdrowie wymagające uwagi non stop i brak kapitału społecznego żeby to naprostować. ale żeby w szkole wspomnieć o tym dzieciom przy okazji edukacji zdrowotnej, to nie bo się jeszcze za wcześnie zainteresują druga płeć
@Basiura89 nie ma takiego zawodu jak pomocnik socjalny. Zarówno asystent rodziny jak i pracownik socjalny musi mieć ukończone studia, nie wiem skąd Ty se to wziąłeś. Masz to zapisane w odpowiedniej ustawie. Ostatnie zdanie też mocne ( ͡°͜ʖ͡°)
@Klepajro: libek? Taś taś? Widzę, że jednak nie jesteś dla mnie partnerem do rozmowy. A na sparaliżowane dziecko jest całkiem przyzwoity socjal i darmowa opieka do 16.00 wystarczy być ogarniętym i można żyć w takiej sytuacji komfortowo
#iran Ciekawe kto załatwił samolocik - pewnie Sikorski. Ale byłoby zesranie jakby stado celebrytów zostało zestrzelonych, chyba na wawelu by ich pochowano
Mam straszne problemy z zasypianiem. Nie mam o czym myśleć przed snem żeby było to angażujące. O czym Wy myślicie? Bo ze mną coś nie tak się porobiło i nie umiem ani marzyć ani śnić, może mam za nudne żyćko ostatnio czy co xd #dobranoc #sen #sny #zdrowie #depresja #bezsennosc
źródło: temp_file1501927544366908963
PobierzPomocnik socjalny jest potrzebny i pożyteczny.
Rozhulali socjal i teraz ludzie pożyteczni zarabiają grosze, a majątek dostają za nic patusy ¯\(ツ)/¯
Komentarz usunięty przez autora
@zimne_p--o: Nieważne czy 10k czy nie. Fakt faktem, dostają kasę za nic i nie mają motywacji do pracy. To patologiczna sytuacja.