Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +158
Dlaczego Izba Lekarska zawsze tak krytykuje zwiększenie limitu miejsc na medycynę i specjalizacje lekarskie
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
źródło: IMG_4022
Pobierz
S_T_A_L_K_E_R_ +538

Cały dzień wymiotował, teraz w nocy również mnie ściągnął z łóżka. Nie miał czym wymiotować to zwymiotowal żółcią ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A teraz siedzi w pozycji gotowej do wymiotów i wydaje odgłosy podobne do mruczenia ale mocno ściska przy tym żołądek, jakby głośno oddycha.
Co z tym zrobić? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#kot #koty #zwierzaczki #zwierzeta
@sharpfire: nic w wymiotach nie zauważyłem
Swoją drogą to głośne oddychanie to chyba jego "mruczenie", bo tylko przy mnie gdy przy nim siedzę mruczy. Zmylilo mnie to że robi to strasznie głośno i mocno, bardziej niż zwykle
Tak w ogóle dziękuję tobie i @intires98: za pomoc
Za drugim razem do weta trafiła i tam dostała kilka zastrzyków, wet mówił że to zapalenie żołądka.
Krowie mleko jeśli mu takowe dajesz.
Zbyt duża ilość suchej karmy.
Zjadł swoje włosy, w naturalnym środowisku koty jedzą trawę dzięki czemu mogą je zwymiotowac. Jest wychodzący?
Komentarz usunięty przez moderatora
Dzban roku, szczególnie, że mam alergie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czarnolista wita.
No i jeżeli z kotkiem już wszystko ok (mam nadzieję), to rozeznaj się na przyszłość, gdzie jest najbliższy weterynarz, który w razie W może was przyjąć.