Wpis z mikrobloga

Wiedziałem że do tego dojdzie. Jak w stadzie jest 1 samiec alfa to stado podąża za nim i wszyscy są zgodni jednak gdy pojawia drugi dochodzi do brutalnego pojedynku o dominację i samice.
@IntruderXXL zawsze był naszym guru, nikt nawet nie śmiał zaprzeczać jego słów, bo nawet jakby to zrobił to nie mógł tego poprzeć bo nikt nigdy nie zbliżył się wynikami do niego.
Teraz na tagu pojawił się inny dominator @seba_kot i stado jest w rozsypce. Obaj zarzucają sobie kłamstwa i nie szczędzą komentarzy na swój a my już nie wiemy kogo słuchać. Jak sobie z tym temat radzicie panowie? Ja będąc dzisiaj na treningu prawie się popłakałem z bezradności. Nie wiem co dalej będzie..
#mikrokoksy #silownia #mirkokoksy
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nigdy nie było tak, że nikt nie kwestionował słó intrudera. Właśnie dlatego ten tag jest taki fajny, bo jest sporo ogarnietych ludzi, ktorzy dyskutuja.

@sinbad_: @korporacion: Dokładnie :) Ja nawet sądzę że więcej osób tutaj się ze mną nie zgadza niż zgadza :P A duża część na pewno czeka aż upadnę i sobie ten głupi ryj rozwalę.
  • Odpowiedz
@korporacion: teraz sobie wyobraź jak konto założy Marcin Kot - młodszy brat Seby który jest giga alphą, który odziedziczył najlepsze geny na podstawie którego nakręcili film "Bliźniacy", w roli Marcina - Arnold, w roli Seby - Danny.
  • Odpowiedz