Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +564
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
dabi +270
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
https://www.wykop.pl/wpis/43698125/skad-sie-wziela-u-mnie-s---------a-opowiem-wam-mim/
Wysłałem list do ojca. Zaraz następnego dnia został do mnie nadany polecony z poczty w okolicach ojca. Chyba mi odpisał. Idę po awizo.
Dalsze losy będę opisywał pod tagiem #ojciecwykopowiedza
@Xvenowski
@UzytkownikUsunalSwojeKontoZSerwisu
@tomek7912
@Yori
@thisway
@Qbi96
@Rebmobanu
@explay99
@MadelnPoIand
@s......e
@mbrl2067
@J-R_Cooper
@mojezycietozart
@kaeres
@mlesz
@uketrab
@MGfilms
@piupiulaserem
@AlojzyKoniowal
@Cockatrice
@dancza2
@boryspower
@miekki_am
@Canis_Majoris
@Agdybytakspelnicswojemarzenia
@Lord_Stannis
@MilyLadnyPan
@CyfrowyD
@Fajka
@Przemiana_alkoholowa_ciag_dalszy
@magicznyKrzysztof
@elementyzaskoczenia
@Kaciaan
@E_li_mi_nator
@kegnar
@shinman
@abiksjtbcz
@albartosz
@wykopowypixel
@JD_Michalek
@moniks1501
@SzeregowyKieliszkowy@Opluty3
@szasznik
@m76859
@indorDWW
@InformacjaNieprawdziwaCCCLVIII
@kubutek
@Mysza98
@adultowo
@ekspert_od_wszystkiego
@Yakuza123
@fantomastagoria
@Cyclonus @stolpin @Bartout624 @ZegnajPrzyjacielu @boro271 @meloon @Aiseq @Gniewek89 @PLDami @mashiroon @JelitoKajora @Glindur @superbulwo @darthbob
@ciagleloginzajety @Kupojadek @Desxon @JestemSpermiarzem @halifax @kierownik_internetu @GarlicWarior @e.........5 @gravcornuto @galanonym @NiebieskiGroszek @Rosak @lubi3jesc @rozowekrzeslo @neurokorba @Dave987654321 @Slowbro @karuzelpl @agan866 @inomoe @JogurtySmakowe @Hans_Landa @KurczakPoTajsku @twarzczlowieka @Tejski @Ezev @Turek69 @mirek_bez_pomyslu @myotisblythii @voliereen @3nter @Hine @zlimer @JanuszPolakCebulak @spierredolada @adi3323355 @Dead_Inside @Beauvue @v3ctor @benetti @Baudi @Gregin77 @toodrunktofuck @edek-ecki @NiespokojnySzachista @manikcs @GigiDagFAN @bakur @Syrrkius @spokojny_chlopak @Ehhhhhhh @mrs_badger @Bool1410 @cytrynowysok @dyskietkarz
#przegryw #wychodzimyzprzegrywu #depresja #ojciecwykopowiedza
Nikim nie powinien gardzić, bo to spowoduje tylko kolejne problemy i zranienia.
Komentarz usunięty przez autora
@Sarmataa: panu już dziękujemy
@Sarmataa: to prawda. Mnie rodzice kochali i wychowali na normalnego i wolnego człowieka. Twoi starzy wychowali kolejnego niewolnika.
@