Wpis z mikrobloga

Pamiętacie mój wpis o tym, że nie widziałem ojca Chada od 11 lat, bo matka manipulowała mną od 7 roku życia bym zerwał z nim kontakt co z robiłem na lvl 18?
https://www.wykop.pl/wpis/43698125/skad-sie-wziela-u-mnie-s---------a-opowiem-wam-mim/

Wysłałem list do ojca. Zaraz następnego dnia został do mnie nadany polecony z poczty w okolicach ojca. Chyba mi odpisał. Idę po awizo.
Dalsze losy będę opisywał pod tagiem #ojciecwykopowiedza

@Xvenowski
@UzytkownikUsunalSwojeKontoZSerwisu
@tomek7912
@Yori
@thisway
@Qbi96
@Rebmobanu
@explay99
@MadelnPoIand
@s......e
@mbrl2067
@J-R_Cooper
@mojezycietozart
@kaeres
@mlesz
@uketrab
@MGfilms
@piupiulaserem
@AlojzyKoniowal
@Cockatrice
@dancza2
@boryspower
@miekki_am
@Canis_Majoris
@Agdybytakspelnicswojemarzenia
@Lord_Stannis
@MilyLadnyPan
@CyfrowyD
@Fajka
@Przemiana_alkoholowa_ciag_dalszy
@magicznyKrzysztof
@elementyzaskoczenia
@Kaciaan
@E_li_mi_nator
@kegnar
@shinman
@abiksjtbcz
@albartosz
@wykopowypixel
@JD_Michalek
@moniks1501
@SzeregowyKieliszkowy@Opluty3
@szasznik
@m76859
@indorDWW
@InformacjaNieprawdziwaCCCLVIII
@kubutek
@Mysza98
@adultowo
@ekspert_od_wszystkiego
@Yakuza123
@fantomastagoria
@Cyclonus @stolpin @Bartout624 @ZegnajPrzyjacielu @boro271 @meloon @Aiseq @Gniewek89 @PLDami @mashiroon @JelitoKajora @Glindur @superbulwo @darthbob
@ciagleloginzajety @Kupojadek @Desxon @JestemSpermiarzem @halifax @kierownik_internetu @GarlicWarior @e.........5 @gravcornuto @galanonym @NiebieskiGroszek @Rosak @lubi3jesc @rozowekrzeslo @neurokorba @Dave987654321 @Slowbro @karuzelpl @agan866 @inomoe @JogurtySmakowe @Hans_Landa @KurczakPoTajsku @twarzczlowieka @Tejski @Ezev @Turek69 @mirek_bez_pomyslu @myotisblythii @voliereen @3nter @Hine @zlimer @JanuszPolakCebulak @spierredolada @adi3323355 @Dead_Inside @Beauvue @v3ctor @benetti @Baudi @Gregin77 @toodrunktofuck @edek-ecki @NiespokojnySzachista @manikcs @GigiDagFAN @bakur @Syrrkius @spokojny_chlopak @Ehhhhhhh @mrs_badger @Bool1410 @cytrynowysok @dyskietkarz

#przegryw #wychodzimyzprzegrywu #depresja #ojciecwykopowiedza
  • 78
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wykopowiedz: znajdź na instaramie profil marekcie albo na fejsbuku pastor Marek Ciesiółka i pooglądaj, posłuchaj - ostatnio ma serie o męskości i opowiada również co zrobić w podobnej sytuacji do twojej. Chcesz bądź nie swą męskość bierzesz od ojca i innych ważnych mężczyzn w życiu, odnów z nim kontakt i spróbujcie odzyskać stracone lata.
  • Odpowiedz
@JakovKarnic: Z tego co czytałem to nie wyżywała całe życie tylko pewne sytuacje budziły w niej złość. Szczególnie te dotyczące ojca. Ale to jest zbyt mała ilość informacji, aby wyciągać jakieś wnioski. To już babcia była bardziej surowa i nawet znałem taką babcię kolegi, też surowa, ale jednak przygarnęła go z domu dziecka, gdy matka go tam zostawiła. Po pierwsze należy poznać działanie przyczynowo skutkowe, aby móc oceniać innych. Za
  • Odpowiedz
Rodzic z logicznego punktu widzenia ma prawo cię zabić w każdym momencie. On ci dał życie i on ci może je odebrać. Nie podnosi się ręki na osobę, która cię karmi. Jedynie społeczeństwo za sprawą państwa może dać ci ochronę przed takim działaniem rodzica, w tym przed aborcją i zapewnić utrzymanie bez rodziców. Taka jest prawda, jesteś dziełem rodzica, jego własnością, gdy nie istnieje prawo. Właśnie dlatego szanuje się rodziców, mądrość znana
  • Odpowiedz
zostaliśmy całkowicie inaczej wychowani.

@Sarmataa: to prawda. Mnie rodzice kochali i wychowali na normalnego i wolnego człowieka. Twoi starzy wychowali kolejnego niewolnika.

Z tego co czytałem to nie wyżywała całe życie tylko pewne sytuacje budziły w niej
  • Odpowiedz
@dac_oficjal: A ja zaczynam rozumieć, że indoktrynacja lewicowych środowisk działa. I rzeczywiście w części Polaków nastąpiła zmiana kulturowa, gdzie władza rodzicielska, religijna i narodowa zostały wyparte na rzecz władzy państwowej na skutek indoktrynacji. Bo każda władza nie toleruje innej władzy. I jeszcze taka mała uwaga, nie napisałeś nic merytorycznego, aby podważyć ten cytat. Może coś źle rozumiesz w tej wypowiedzi, skoro uważasz ją za bzdury, ale proszę o argumenty.

@
  • Odpowiedz