Aktywne Wpisy

Ryksa +107
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

jmuhha +15
Możecie mi powiedzieć skąd szary człowiek (ja) ma wziąć takie pieniądze zwykle auto na dojazdy do pracy 4-10 km? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000018819
Pobierz

Źródło https://m.facebook.com/photo.php?fbid=10157624616113588&id=532908587&set=a.10151155668678588&source=48&ref=bookmarks
#nauka #klimat #strajkklimatyczny #globalneocieplenie
źródło: comment_LgCrUhDEvLdw5zT0ivdDga107LQWZMbr.jpg
Pobierz@Drakii Którzy politycy słuchają naukowców? Bo chyba żyjemy w innym wymiarze
@Drakii: JAKICH nierzetelnych źródeł? SKĄD wiesz skąd to wzięli? To jest wciąż twoje gdybanie, popierasz się tym co ci się wydaje
więc podaj co masz na poparcie twojej tezy. To nie jest tak, że ty możesz sobie twierdzić cokolwiek i to inni muszą ci udowadniać że sie mylisz
xD
Ale gdzie racji nie mają?
Że klimat się ociepla?