Aktywne Wpisy

mocarnyknur +341
źródło: 1000043665
PobierzPora na zimny prysznic.
Koniec mitu potężnego #programista15k. Oto brutalne zderzenie z rzeczywistością biologicznych zasobów z polskiego IT.
Spójrzcie na ten wykres i przestańcie w końcu żyć złudzeniami z lat 2020-2022. Podczas gdy przeciętny Janusz na magazynie, kurier czy pani w żabce dostają regularne podwyżki inflacyjne i średnia krajowa wystrzeliła do poziomu ponad 9,5 tysiąca brutto, dumni „panowie programiści” od trzech lat stoją w bolesnym rozkroku na poziomie 15 200 zł.
Koniec mitu potężnego #programista15k. Oto brutalne zderzenie z rzeczywistością biologicznych zasobów z polskiego IT.
Spójrzcie na ten wykres i przestańcie w końcu żyć złudzeniami z lat 2020-2022. Podczas gdy przeciętny Janusz na magazynie, kurier czy pani w żabce dostają regularne podwyżki inflacyjne i średnia krajowa wystrzeliła do poziomu ponad 9,5 tysiąca brutto, dumni „panowie programiści” od trzech lat stoją w bolesnym rozkroku na poziomie 15 200 zł.
źródło: dramat_it_
Pobierz

#oswiadczenie
źródło: temp_file4137377395543729351
Pobierzwykop.pl##article:has-text(🟩)
wykop.pl##article:has-text(⬜)
wykop.pl##article:has-text(🟨)
O k---a, chłopaki, co teraz robić
Bardziej mi chodzi o to, że sprzedałem ci swoją duszę za 3 linijki
(。◕‿‿◕。)
@Famine: wrzucilem w adguard i juz mi zniknal nawet Twoj koment, wiec dziala. Dziękuję Panie Siusiajer
a) j---ć nietagujących w komentarzach
b) może napisać do twórców strony żeby to poprawili- na stronie jest przycisk od wrzucania wyniku na wykop (dedykowany). Skoro tak to mogliby ogarnąć formułę. Jak będzie dziś robił wordziela to sprawdzę czy jest kontakt gdzieś :)
Albo zwyczajnie dodawało tag #wordziel ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale j------m c---a maczetami, za to ze to gowno sie bez tagu dodaje.
@Soothsayer: oficjalnie zostałeś beatyfikowany! Dzięki!
Po prostu zgłaszać każdy wpis z powodem "spam" lub "nieprawidłowe tagi".
Tak, dokładnie o to mi chodziło. Ale na stronie nie ma żadnego kontaktu :D