Wpis z mikrobloga

#pracbaza #zalesie
No i tak k0rwa można iść na urlop - muszę iść do roboty. Bo 2 panie stwierdziły, że jak wczoraj W10 miała aktualizację to nie poczekają 5 minut dłużej tylko zgaszą komputer - jem śniadanie i jadę..

K0rwaaaaaa jak ja nienawidzę takich ludzi co jak pracują od 9 do 17 to przyjdą do roboty na 8:59 i punktualnie o 17 wychodzą (ale k0rwa nie robią już nic pewnie od godziny bo się nie opłaca) - takie osoby co jak by się waliło i paliło w firmie w której robi, a firma miała by upaść ale ona to pi3rdoli bo ONA PRACUJE DO SIEDEMNASTEJ........ i nie zostanie ani minuty dłużej.
  • 190
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@J-Roc: normalnie, jak człowiek zostawił te aktualizacje i wyszedł. Komputer się sam wyłączy i cześć. Następnego dnia przychodzę odpalam, system robi resztę a ja mam czas na herbatkę ¯_(ツ)_/¯
Edit: chyba że w grę wchodzą jakieś inne czary mary, ale wątpię.
  • Odpowiedz
  • 0
@Wycu91 weź pod uwagę że to pewnie jakaś Grażyna 50+ ( ͡º ͜ʖ͡º) i jak na januszex przystało bez żadnego szkolenia ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 0
@J-Roc: teoretycznie OP twierdzi, że szkolenia były.
Powiem tak: nie każdemu w wieku 50+ szkolenia pomogą. Może mieć w------e ¯\_(ツ)_/¯
Ba... moja szefowa szukała dziś kalendarza w outlooku a jest bliżej 40 :D
  • Odpowiedz
@samuraj24: Zmień robotę. Też współpracowałem z januszami którzy wymagali dostępności 25/8 pod telefonem. Teraz robię to samo ale w cywilizowanej formie. Baba z-----a to baba poczeka, nauczy się
  • Odpowiedz
@samuraj24: w żadnej pracy nie zostawałam ani minuty dłużej. Jeżeli pracodawca zobaczy że pracownik się poświęci dla firmy-będzie go wykorzystywał. Ja na urlopie wyłączałam telefon,albo nie odbierałam,póki nie dostałam SMS typu "bardzo pilne". Na wolnym mówiłam że wyjeżdżam i nie będę mieć zasięgu. Nigdy nikt mnie za takie coś nie wyrzucił. Każdy szef sobie wyrobi zdanie o pracowniku -Ty jesteś tym,który wszystko zrobi bez mrugnięcia okiem.
Mówisz że pracę się
  • Odpowiedz
  • 0
@samuraj24: tzn, że ctrl+alt nie służy do zamieniania dwóch literek na klawiaturze, tylko do czegoś innego. Jakbyś był kumaty, to byś to użytkownikom wyłączył zamiast się z tym męczyć. Jak nie umiesz (ani nie umiesz poszukać w google) to cierp.
  • Odpowiedz