#pracbaza #zalesie No i tak k0rwa można iść na urlop - muszę iść do roboty. Bo 2 panie stwierdziły, że jak wczoraj W10 miała aktualizację to nie poczekają 5 minut dłużej tylko zgaszą komputer - jem śniadanie i jadę..
K0rwaaaaaa jak ja nienawidzę takich ludzi co jak pracują od 9 do 17 to przyjdą do roboty na 8:59 i punktualnie o 17 wychodzą (ale k0rwa nie robią już nic pewnie od godziny bo się nie opłaca) - takie osoby co jak by się waliło i paliło w firmie w której robi, a firma miała by upaść ale ona to pi3rdoli bo ONA PRACUJE DO SIEDEMNASTEJ........ i nie zostanie ani minuty dłużej.
@henk: k0rwa jaki dzban ja pi3rdole.. .tak to skrot do zmiany jezyka klawiatury - tak moge im usunac jezyk angielski i zostawic.. polski.....................co za debil
@samuraj24: no i okazuje się kto tu jest debilem - angielski i polski programisty mają tak samo ułożone klawisze. z i y się zamieniają, bo przełącza się pomiędzy polskim programisty i polskim maszynisty, a nie polskim programisty i angielskim. doucz się partaczu i nie wyładowuj swoich frustracji na innych pracownikach.
@samuraj24: to nie jest tak, że w win10 jak przerwiesz w trakcie aktualizację to Ci wróci automatycznie przy starcie do aktualizacji, zresetuje pc-ta i bd działać jak dawniej?
@samuraj24: a p-----l polaczkow którzy ci piszą, ze minutę dłużej nie zostaną na prywaciarza robić. Ale jak sami przyjadą minutę pózniej to heheheh szef nie zauważył hehe, albo urlopik albo dziecko trzeba do szkoła zawieść to wtedy „firma bądź elastyczna plz” To zawsze działa z dwie strony, i jestem dziwnie pewien, ze zdecydowanie cześciej firma robi komuś dobrze niż w druga stronę
@noobarian: jak działa w obie strony to jest ok. W moim przypadku ja zawsze odrabiam to co musiałem wyjsć więc jestem czysty ale tutaj mamy przykład mega frajerstwa :) gdzie koleś jest na urlopie i przyjeżdza do pracy....
@samuraj24 Po pierwsze pójdź do szefa po podwyżke. A po drugie zrób ładny wykład tej pani że warto czytać co tam jest napisane bo jebitnie wielki napis by nie wyłączać urządzenia aż w oczy kłuje. A jak zacznie pyszczyc to ustaw komputer tak że jedynie co bedzie mogła odpalić to program do pracy i przeglądarke z e-mailem :)
@samuraj24: A ja na ciebie xD Z---------j zniewolony robolu do roboty, a nie marudzisz na wykopie. Masz szczęście, że mi się nie chce informować twojego pana o twoich wybrykach, bo by ci po premii poleciał.
a jak się zwolnisz to nawet nikt nie będzie wiedział kim jesteś
@samuraj24: Ale masz wpis w CV i innego korpo, w którym w----------z po 16 nie obchodzi, że "a karinka z księgowości to mje zna łod małego!", zarabiasz przyzwoitą kasę za przerzucanie tabelek, a nie ganiasz na urlopie, żeby... xDDDDD Naprawić grażkom dwa komputery
@xfin: No tak. Bo każde pytanie musi się odnosić do mojej sytuacji... PS. Poza tym pytanie właśnie w stylu czy pracodawca może sobie coś takiego wpisać i wykorzystywać pracownika.
@klajdla_a: Nie zgodze sie. Pracuje 8-16, ale realnie przyjezdzam do biura kolo 9. Czesto wychodze 17-18 i pozniej, ale nikt nie dowala sie do tego, ze przychodze pozniej. Nikt tez nie robi problemu jak musze wyjsc duzo wczesniej i cos zalatwic. To sie nazywa obopolny szacunek.
Jakaś małpa w radiu teraz właśnie opowiada jak to Polacy będą szczęśliwi gdy będą nosić toboły z butelkami do sklepów, chodzi o tą kaucję, no ja jestem bardzo szczęśliwy nie wiem jak wy
No i tak k0rwa można iść na urlop - muszę iść do roboty. Bo 2 panie stwierdziły, że jak wczoraj W10 miała aktualizację to nie poczekają 5 minut dłużej tylko zgaszą komputer - jem śniadanie i jadę..
K0rwaaaaaa jak ja nienawidzę takich ludzi co jak pracują od 9 do 17 to przyjdą do roboty na 8:59 i punktualnie o 17 wychodzą (ale k0rwa nie robią już nic pewnie od godziny bo się nie opłaca) - takie osoby co jak by się waliło i paliło w firmie w której robi, a firma miała by upaść ale ona to pi3rdoli bo ONA PRACUJE DO SIEDEMNASTEJ........ i nie zostanie ani minuty dłużej.
Ale jak sami przyjadą minutę pózniej to heheheh szef nie zauważył hehe, albo urlopik albo dziecko trzeba do szkoła zawieść to wtedy „firma bądź elastyczna plz”
To zawsze działa z dwie strony, i jestem dziwnie pewien, ze zdecydowanie cześciej firma robi komuś dobrze niż w druga stronę
W moim przypadku ja zawsze odrabiam to co musiałem wyjsć więc jestem czysty ale tutaj mamy przykład mega frajerstwa :) gdzie koleś jest na urlopie i przyjeżdza do pracy....
Komentarz usunięty przez moderatora
To jest normalne podejście, po co zostawać robić darmowe nadgodziny?
Jakby się paliło to tez bym wyszedł punktualnie o tej o której mam wyjść.
Brzmisz jak typowy Janusz narzekający na ludzi którzy nie chcą tyrać dla idei
@samuraj24: A ja na ciebie xD Z---------j zniewolony robolu do roboty, a nie marudzisz na wykopie. Masz szczęście, że mi się nie chce informować twojego pana o twoich wybrykach, bo by ci po premii poleciał.
@samuraj24: Ale masz wpis w CV i innego korpo, w którym w----------z po 16 nie obchodzi, że "a karinka z księgowości to mje zna łod małego!", zarabiasz przyzwoitą kasę za przerzucanie tabelek, a nie ganiasz na urlopie, żeby... xDDDDD
Naprawić grażkom dwa komputery
PS. Poza tym pytanie właśnie w stylu czy pracodawca może sobie coś takiego wpisać i wykorzystywać pracownika.