Wpis z mikrobloga

#pracbaza #zalesie
No i tak k0rwa można iść na urlop - muszę iść do roboty. Bo 2 panie stwierdziły, że jak wczoraj W10 miała aktualizację to nie poczekają 5 minut dłużej tylko zgaszą komputer - jem śniadanie i jadę..

K0rwaaaaaa jak ja nienawidzę takich ludzi co jak pracują od 9 do 17 to przyjdą do roboty na 8:59 i punktualnie o 17 wychodzą (ale k0rwa nie robią już nic pewnie od godziny bo się nie opłaca) - takie osoby co jak by się waliło i paliło w firmie w której robi, a firma miała by upaść ale ona to pi3rdoli bo ONA PRACUJE DO SIEDEMNASTEJ........ i nie zostanie ani minuty dłużej.
  • 190
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BenzoesanSodu: Raczej ogarnąć stanowisko pracy na koniec pracy. Nie zna się, powinna zgłosić, a nie robić po swojemu (a podobno były przeszkolone). Jak nie potrafisz się wyrobić z ogarnięciem w godzinach pracy to Twój problem nie pracodawcy.
  • Odpowiedz
@Okex: Mogły.... tłumaczyłem 100 razy że jak już się im niechce czekać to żeby zostawiły komputer albo mi dały znać - taki ch0j jak do ściany.
@Krachu: alt crt dl.. im k0rwa można 2000 razy mówić że ctrl + shift zmienia 'z' z "y' i za każdym j3banym razem dzwonią że zamiast z im się pisze y.... a mówiłem 2000 razy,
  • Odpowiedz