Wpis z mikrobloga

#pracbaza #zalesie
No i tak k0rwa można iść na urlop - muszę iść do roboty. Bo 2 panie stwierdziły, że jak wczoraj W10 miała aktualizację to nie poczekają 5 minut dłużej tylko zgaszą komputer - jem śniadanie i jadę..

K0rwaaaaaa jak ja nienawidzę takich ludzi co jak pracują od 9 do 17 to przyjdą do roboty na 8:59 i punktualnie o 17 wychodzą (ale k0rwa nie robią już nic pewnie od godziny bo się nie opłaca) - takie osoby co jak by się waliło i paliło w firmie w której robi, a firma miała by upaść ale ona to pi3rdoli bo ONA PRACUJE DO SIEDEMNASTEJ........ i nie zostanie ani minuty dłużej.
  • 190
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1674
@samuraj24 no i tak powinno być. Niektórzy mają też życie i nie są od ratowania firmy jakiegoś prywaciarza tylko od pracy w wyznaczonych do tego godzinach. Obudz się
  • Odpowiedz
Jak mam coś do zrobienia to mogę i pół godziny zostać. Ale bez sensu patrzeć się w aktualizacje to p------e. Zrobiła błąd, że wyłączyła. Powinna na kartce excela sobie narysować
  • Odpowiedz
@samuraj24: Dla mnie aktualizacje powinny być przeprowadzane w tle. Już chyba 2 razy mi sie zdarzyło że "oho, jebło! idzie burza! wyłączać wszystko z prądu!" a tu ch.ja! klikam zamknij i jeb aktualizacje i napis "nie wyłączaj komputera". A co do Pań no to faktycznie lipa straszna, jakby zaczęło się palić w kuchni to też by sobie wyszły bo pracują do 17? Co za żenada
  • Odpowiedz
@Shellthorn: dokładnie raz była taka sytuacja w firmie z 2 lata temu, że babka wychodząc z pracy widziała że leje się woda z kibla i nikomu tego nie zgłosiła bo nie wiedziała komu a po drugie była po pracy i się śpieszyła. Przychodzimy do roboty na drugi dzień pół parteru zalane - szef kazał mi sprawdzić monitoring Mówię że ostatnio była Pani Marta w toalecie za 16:57 - szef wzywa
  • Odpowiedz
@Shellthorn: no gdzie wystarczyło zakręcić wodę przy kiblu i z głowy, każdy myślący by tak zrobił - a tak to firma musiała wydać na malowanie, remont, nowe płytki na parterze -ale kto sie kuhwa będzie przejmował jakimś prywaciarzem na którego muszą pracować.
  • Odpowiedz
Nie wiem czy wiesz ale jest coś takiego jak telefon komórkowy

@samuraj24: którego się nie odbiera na urlopie / zostawia w firmie / przez który się przekazuje, że na urlopie nie chodzi się do pracy
  • Odpowiedz