Aktywne Wpisy

splinter96 +173
jprdl xD
źródło: 1000009452
Pobierz
mirko_anonim +68
✨️ Kiedy rodzice chcą, abyś wrócił do byłej dziewczyny Ⓘ
Jest mi smutno. Z powodu moich rodziców. Przez 7 lat byłem z dziewczyną z mojej miejscowości (małe, 30-tysięczne miasto). Planowaliśmy ślub. Ona mnie zdradziła, oszukiwała, odkryłem to i skonfrontowałem z nią, z dnia na dzień mnie zostawiła. Przez rok dochodziłem do siebie, że życie mi się ułożyło. Dostałem stabilną pracę w urzędzie centralnym mającym przedstawicielstwo w naszej miejscowości (jak na tą okolicę to
Jest mi smutno. Z powodu moich rodziców. Przez 7 lat byłem z dziewczyną z mojej miejscowości (małe, 30-tysięczne miasto). Planowaliśmy ślub. Ona mnie zdradziła, oszukiwała, odkryłem to i skonfrontowałem z nią, z dnia na dzień mnie zostawiła. Przez rok dochodziłem do siebie, że życie mi się ułożyło. Dostałem stabilną pracę w urzędzie centralnym mającym przedstawicielstwo w naszej miejscowości (jak na tą okolicę to

No i tak k0rwa można iść na urlop - muszę iść do roboty. Bo 2 panie stwierdziły, że jak wczoraj W10 miała aktualizację to nie poczekają 5 minut dłużej tylko zgaszą komputer - jem śniadanie i jadę..
K0rwaaaaaa jak ja nienawidzę takich ludzi co jak pracują od 9 do 17 to przyjdą do roboty na 8:59 i punktualnie o 17 wychodzą (ale k0rwa nie robią już nic pewnie od godziny bo się nie opłaca) - takie osoby co jak by się waliło i paliło w firmie w której robi, a firma miała by upaść ale ona to pi3rdoli bo ONA PRACUJE DO SIEDEMNASTEJ........ i nie zostanie ani minuty dłużej.
Polak niewolnik, tfu na was.
- że to najlepsze posada jaką mogę mieć w tej miejscowości
- to że np nie chcę przenosić się do dużego miasta
- to że nie mam ochoty dojeżdżać np 150 km do krakowa do pracy
I bardzo dobrze, ze nikt by nie wiedzial kim jestem, w dupie mam co wie a czego nie wie cala reszta
Poza tym, aktualizacja Windowsa to nie ich brocha, tylko admina, bo chyba ktoś tym zarządza. Aktualizacjami też da się zarządzać tak, żeby nie wypadały w czasie gdy większość ludzi wychodzi z pracy. Jakby mi teraz napisali, że o 16 robią aktualizację i mam zostać, to bym tylko jebnął śmiechem i co najwyżej punkt 16 dał im kompa
@czteroch: przywracanie systemu do punktu przed aktualizacja + odinstalowanie aktualizacji bo nie chciało pójść tak
@klajdla_a: gardzę takim robolskim podejściem.
nie wierzę, absolutnie nie wierzę że ani minuty w trakcie dnia nie poświęcasz na prywatne sprawy, tylko rzeczywiście 100% uwagi poświęcasz pracy. ani razu poza ustawowymi przerwami nie zerkniesz na telefon? nie oglądasz śmiesznych kotów w necie? nie wejdziesz na allegro, fejsa, cokolwiek?
chyba że pracujesz w jakimś kołchozie gdzie zabierają Ci telefon i blokują wszystkie strony.