Aktywne Wpisy

marcpol +147
Cześć, przygotowałem kolejne porównanie zdolności kredytowej w przypadku dochodów z działalności gospodarczej rozliczanej ryczałtem ewidencjonowanym i podatkiem liniowym.
Przyjęte zostały takie same założenia jak przy poprzednich porównaniach link do założeń
Mimo niższych oprocentowań zdolności kredytowe nie są wyższe niż w ostatnim porównaniu. W części banków obserwowane jest też zaostrzenie kryteriów udzielania kredytów hipotecznych.
Bank
Przyjęte zostały takie same założenia jak przy poprzednich porównaniach link do założeń
Mimo niższych oprocentowań zdolności kredytowe nie są wyższe niż w ostatnim porównaniu. W części banków obserwowane jest też zaostrzenie kryteriów udzielania kredytów hipotecznych.
Bank
źródło: tabela październik
Pobierz
Janusz_Rekina +21
Też macie lekkie poddenerwowanie, że w ostatnie dni miesiąca dostaniecie zaproszenie na rozmowę z hr w wiadomych celach? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#programista15k
#programista15k

No i tak k0rwa można iść na urlop - muszę iść do roboty. Bo 2 panie stwierdziły, że jak wczoraj W10 miała aktualizację to nie poczekają 5 minut dłużej tylko zgaszą komputer - jem śniadanie i jadę..
K0rwaaaaaa jak ja nienawidzę takich ludzi co jak pracują od 9 do 17 to przyjdą do roboty na 8:59 i punktualnie o 17 wychodzą (ale k0rwa nie robią już nic pewnie od godziny bo się nie opłaca) - takie osoby co jak by się waliło i paliło w firmie w której robi, a firma miała by upaść ale ona to pi3rdoli bo ONA PRACUJE DO SIEDEMNASTEJ........ i nie zostanie ani minuty dłużej.
@klajdla_a: Przez takie podejście podobno PRL był niewydajny
@piastun: szanowanie dziala w dwie strony, czasami powinno sie zostac chwile dluzej tak samo jak ktos moze sie spoznic do pracy i w firmie nie powinno byc problemu.
Nie wiem dlaczego na zachodzie w firmach gdzie pracowałem nikt nie spinal sie jesli mial zostac pare minut dluzej i mowie o rodowitych obywatelach.
My, fachowcy od przepisywania z excela do worda w korpo, wiemy przynajmniej, że aktualizacje robi się automatycznie w nocy i user nie powinien mieć do nich dostępu. A jak już coś się z----e, to nie jebiemy się z takimi pierdołami tylko w takiej sytuacji helpdesk wyda pani Grażynce
Tia, nazywa się to niewolnicy xD Ciekawe jak to jest ujęte w umowie :D
Jeżeli firma rzeczywiście potrzebuje, żeby zawsze ktoś był dostępny, to
Jeśli chodzi o powrót z urlopu to:
1. Zatrudniamy na etat ziomka do naprawy komputerów
2. Ziomek poszedł na urlop
3. Komputery wciąż się psują
Szok, niedowierzanie, nieprzewidywalna sytuacja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Grażyny są tępę, żebyś się zesrał to nic na to nie poradzisz. Częścią pracy w IT jest zrobienie wszystkiego tak, żeby user nawet jak będzie chciał to nie mógł nic s--------ć. Gdyby OP miał ogarnięte środowisko to nie miał by takich problemów.