Aktywne Wpisy

lepaq +22
Nocna zmiana sławy nabiera.
źródło: 1000024683
Pobierz
ZAKAPIOREK +19
Dobry Wieczór nocna
źródło: 09b25a9cd4650445f371ced0817e1c28e67fbe6b95cbd6cec5192bfb247931b8
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000024683
Pobierz
źródło: 09b25a9cd4650445f371ced0817e1c28e67fbe6b95cbd6cec5192bfb247931b8
PobierzWykop.pl
No i tak k0rwa można iść na urlop - muszę iść do roboty. Bo 2 panie stwierdziły, że jak wczoraj W10 miała aktualizację to nie poczekają 5 minut dłużej tylko zgaszą komputer - jem śniadanie i jadę..
K0rwaaaaaa jak ja nienawidzę takich ludzi co jak pracują od 9 do 17 to przyjdą do roboty na 8:59 i punktualnie o 17 wychodzą (ale k0rwa nie robią już nic pewnie od godziny bo się nie opłaca) - takie osoby co jak by się waliło i paliło w firmie w której robi, a firma miała by upaść ale ona to pi3rdoli bo ONA PRACUJE DO SIEDEMNASTEJ........ i nie zostanie ani minuty dłużej.
@leesiuu: Czyli już zmieniłeś robotę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_FqdctnCFDbDYTmGF6TDJd2OPwKBdrncm.jpg
Pobierz@J-Roc: dzięki takiemu podejściu i totalnemu nieogarnięciu współpracownik OPa sprawił żę:
1. OP z--------a do roboty ogarniać komputery.
2. Same zainteresowane pewnie siedzą i pierdzą w stołki, bo stanowisko pracy zajęte. Za to też im ma szefo zapłacić? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
IMO wystarczyło pomyśleć jakąś minutę dłużej, a nie: "Halyna, 17.00, ubijaj proces,
1. Nasz kolega podczas pobytu w Zakopanem poszedł do restauracji. W pewnym momencie do jego stolika przysiadła się grupa patusów, a on nie odezwał się nawet słówkiem.
2. Żona naszego kolegi notorycznie tłucze ekrany w swoich telefonach. W pewnym momencie zagroził żonie, że jeśli znowu naprawi zbity ekran, to ON (!!!) pójdzie spać na kanapę.
3. Nasz kolega podczas
1OP idzie do roboty bo jest niewolnikiem. Na urlopie się telefon wyłącza. ( ͡~ ͜ʖ ͡°) (podejrzewam że pewnie Janusz mu nawet za to nie zapłaci XD)
2 są w pracy więc ma im zapłacić ¯_(ツ)/¯ nie ich problem ze nie mają co robić
Wystarczy wprowadzić coś takiego, że np. Gasimy komputery o 15:50 i 10 minut jest na ogarnięcie stanowiska pracy. I wtedy aktualizacja
Komentarz usunięty przez moderatora
@J-Roc: czy ja wiem, po mojemu wystarczy myśleć. Ale ja jestem jakiś niedzisiejszy i wszelkie procedury jakoś mnie brzydzą :D
@piastun: na przykład ja mam z tym problem, bo jeżeli trzeba zostać to zostaję i z perspektywy czasu wiem, że robię dobrze, bo to do nie wraca. Ja wiem swoje i wy wiecie swoje.
@ostoja:
Od kiedy ?
@samuraj24: Jaki dzban uzywa prywatnego numeru w robocie i jeszcze odbiera na urlopie XDDDDDDDD wyk0peq