Wpis z mikrobloga

#pracbaza #zalesie
No i tak k0rwa można iść na urlop - muszę iść do roboty. Bo 2 panie stwierdziły, że jak wczoraj W10 miała aktualizację to nie poczekają 5 minut dłużej tylko zgaszą komputer - jem śniadanie i jadę..

K0rwaaaaaa jak ja nienawidzę takich ludzi co jak pracują od 9 do 17 to przyjdą do roboty na 8:59 i punktualnie o 17 wychodzą (ale k0rwa nie robią już nic pewnie od godziny bo się nie opłaca) - takie osoby co jak by się waliło i paliło w firmie w której robi, a firma miała by upaść ale ona to pi3rdoli bo ONA PRACUJE DO SIEDEMNASTEJ........ i nie zostanie ani minuty dłużej.
  • 190
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@samuraj24: wykopki widzę w formie xD
"J---j Janusza" xD komputer to chyba u cioci widzą.

Jesteście tępi jak te Grażyny. Z tego co mówi OP: Klikasz "zamknij system", załącza się aktualizacja "nie wyłączaj komputera" i wychodzisz do domu, komp się sam zamknie jak skończy. Ale Grażyny n--------ą przyciskiem, żeby się wyłączył i wychodzą do domu, bo ona skończyła pracę to komp też musi skończyć pracę. Absurd. Weźcie się doedukujcie z
  • Odpowiedz
@samuraj24: Typie, mówisz ze instalujesz systemy i inne szity bo ktoś musi się tym zajmować i z twoja wiedza to każdy by ci kawę robił a mówisz z pogardą o ludziach którzy przerzucają tabelki w wordzie i analizują dane XD idź się zajmować swoim praktykantem, bo to jedyna osoba która będzie ci kawę robić o ile z takim bufonem wytrzymał XD
  • Odpowiedz
@samuraj24: Nie czytałem tej całej rakotwórczej dyskusji o niewolnikach i korposzczurach ale tak z ciekawości - babki mają jakiś przykaz, że mają czekać aż komp się wyłączy czy coś? Generalnie to klikam zamknij, wyłączam monitor i wychodzę. Niech się aktualizuje i 3 godziny. Na co tu czekać?
  • Odpowiedz
@samuraj24 Miras, co innego mieć w------e na wszystko i wszystkich a co innego szanować samego siebie, jeśli w umowie mam 8/10/12/16 godzin to wychodzę po 8/10/12/16 godzinach i malo mnie interesuje co się dzieje, no chyba że ktoś mi zapłaci za moje nadgodziny choćby to było 15 minut ¯_(ツ)/¯ raz przyjechałem do roboty w dzień w którym miałem urlop, ale pojechałem dopiero jak kierowniczka powiedziała że mi zapłacą za dwie
  • Odpowiedz
@samuraj24: łoooo k---a, OPie. Nie utonąłeś jeszcze w tym morzu gówna?
Z kim Ty pracujesz, że nie ogarniają tak podstawowej wersji jak aktualizacja windy? Zostawić i wyłączy się sam. No kurła.
Już widzę jak ci rycerze olewają szefa, gdy ten mówi: Miras, sorry bardzo, mamy problem, musisz wracać. Masz tu bilet powrotny, jakoś ci to zrekompensuje." Normalna reakcja, i do tego zgodna z KP ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@samuraj24: jak to była ta wczorajsza aktualka na w10 to te dzbany mogły po prostu dać opcje zaktualizuj i zamknij. Innej zresztą nie było więc ja nie wiem jak one wyłączyły ten pc bez zamykaniaXD? sprawdź czy czasem wtyczka nie poszła w ruchXD!

powtarzam system sam się zamknął po aktualce
  • Odpowiedz
  • 0
@samuraj24 a nie pomyślałeś, że może wyszła bo np. śpieszyła się na autobus albo coś?

Taki niewolnik jak ty pewnie by został i czekał 2 h na następny ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@samuraj24: Wchodzę 7:50 wychodzę 16:50 - jak ja kurła gardze ludźmi co po 8h mojej pracy podsyłają mi jakieś gunwna bo przecież 10-20 minut Cię nie zbawi... płacone mam za 8h, pracuje 8h.

Btw - może warto ogarnąć to i niech panie nie wyłączają sprzętu a ten sam się usypia wieczorami, sprawdza się to u nas.
  • Odpowiedz
Taki niewolnik jak ty pewnie by został i czekał 2 h na następny ( ͡º ͜ʖ͡º)

@J-Roc: nie k---a, zostawiłby komp włączony, albo zadzwonił po "informatyka" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz