Aktywne Wpisy
ktos-z-przyszlosci +302

#youtubepremium za 60 zl family - i wy za to k---a placicie? znam lepsze sposoby na wydanie takiej kasy. wzialbym to dla rodziny co by sie nie meczyli z reklamami, ale za 60 zl? xD na pewno sa jakies hacki, ktos cos? moglbym powiedzmy zrezygnowac z ChataGPT za 80 zl, dolozyc do tej stowy i wziac to AI PRO od google jesli dadza tego YT premium w zestawie, sa takie

Faceci zawsze podniosą rękę, podziękują i szybko włączą światła... a baby? xD
Zapatrzone w drogę, w ogóle nie kumają o co chodzi - ciemno na drodze a baba jedzie bez świateł i nie widzi, że jakoś ciemno przed autem xD
Dla mnie to jest w ogóle kosmos, że kobiety mają taki problem z jeżdżeniem. Ostatnio zabrałem się z jednym różowym z pracy (bo mieszkamy obok siebie a ja swoje auto miałem u mechanika) - to różowy jadąc 90 km/h krajówką nie wrzucała biegu wyższego niż 4 w Micrze 1.2 bo "nie potrzeba" xD
Inny różowy - mamy z pracy wyjazd, pod górkę i od razu trzeba skręcić w lewo lub prawo. Co zrobił różowy jak wyjeżdżał? Dał gaz w p---ę przy maksymalnie skręconych kołach i wylądował na ogrodzeniu. Przez 2 tygodnie auto u mechanika po tej akcji stało xDDDD
#rozowepaski #pracbaza #kierowcy #drogi #polskiedrogi
źródło: comment_WazZrmArTLjpr67sqbyz6OUbh3FsI7a8.jpg
Pobierz- ej, a te lusterka to jakoś ustawiasz jak wsiadasz?
- tak, ale to tylko nimi coś ruszam dla ściemy, bo mogą za to oblać.
Tutaj ciekawy raport: https://www.santanderconsumer.pl/serwis-prasowy/aktualnosci/polak-w-drodze-czyli-raport-wydatkow-kierowcow,135,1.html
Do 10 tys. km rocznie jeździ 64% kobiet i 29% mężczyzn.
@blunch: możesz to jakoś rozrysować? xD Bo nie ogarniam xD
@rasmor: Jest skrzyżowanie w kształcie litery "T" z czego ta dolna nóżka to firmowy dojazd do skrzyżowania. Skrzyżowanie jest na górce, więc wjeżdża się pod górkę. No i różowy pasek nie chciała chyba żeby mu się auto stoczyło więc laska wcisnęła gaz do podłogi mając skręcone koła xD No i wjechała w płot.