Wpis z mikrobloga

#youtubepremium za 60 zl family - i wy za to k---a placicie? znam lepsze sposoby na wydanie takiej kasy. wzialbym to dla rodziny co by sie nie meczyli z reklamami, ale za 60 zl? xD na pewno sa jakies hacki, ktos cos? moglbym powiedzmy zrezygnowac z ChataGPT za 80 zl, dolozyc do tej stowy i wziac to AI PRO od google jesli dadza tego YT premium w zestawie, sa takie myki? czy placicie i placzecie?
  • 104
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 169
@pumacomajajazgumy jeśli mowa o pc to kombinacja Mozilla+ ublock i reklamy na YT nie widziałem już kilka lat. Na telefonie YT puszczam z Brave, a na tv wystarczy apke podmienić z YT na coś co też blokuje reklamy. I rodzina też będzie bezpieczna ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@pumacomajajazgumy: Na telefon YouTube Revanced zamiast oryginalnej. Tej oryginalnej bez roota i tak nie zdeinstalujesz, ale możesz mieć obie appki równolegle i po prostu jedną ignorujesz. Na kompa dowolna cywilizowana przeglądarka z dowolnym adblockiem.
  • Odpowiedz
@pumacomajajazgumy: tak ogólnie to jest usługa jak każda inna. Płacisz i masz spokój od reklam itp albo korzystasz z normalnej wersji z reklamami. Ja wiem że każdy przyzwyczaił się że wszystko za darmo no ale bez przesady. Na kilka osób składka to nie są jakieś kosmiczne pieniądze.
  • Odpowiedz
@pumacomajajazgumy: telefon mam tak ustawiony że mam aplikacje firefoxa z zainstalowanym ublockiem sklonowaną i ustawione na jednej kopi YT jako startowa i nie ma reklam (chociaż czasem filmiki maja problem z łaodwaniem się, ogólnie wersja mobilna yt tak jest specjalnie z robiona żebys przeszedł na apke), na innej kopii mam ustawionego twitera zalogowanego i również nie mam reklam itd. Szkoda że nie da się sklonować tego firefoxa np 10 razy
  • Odpowiedz
  • 2
@pumacomajajazgumy

@Monsanto93: @TobiaszSuchy toc mowie DLA RODZINY, ja sobie poradze xD ale widze ze inni sie mecza a nie ogarna zadnego vanced czy innych trickow

no jak sobie nie poradzą to im to zainstaluj, wyłącz oryginalna aplikacje, w revanced podmien ikonę oraz zmień nazwę i się nawet nie zorientują że coś zrobiłeś, a będzie im się żyło lepiej
  • Odpowiedz
  • 6
@pumacomajajazgumy ja mam od kilku lat, bo YT oglądam dużo częściej niż TV. Te 30 zł żeby nie oglądać reklam Tomka za darmo. Oszczedzam pewnie z 3 h miesięcznie a jak ide do pracy to zarabiam 100 zł za godzinę. Matematykę zostawiam tobie
  • Odpowiedz