Aktywne Wpisy

SynMichaua +573
Chyba ich suty drą... To ja się ubezpieczam, kupiłem dom wcześniej sprawdzając mapy powodziowe i wszystkie inne możliwe.
A ci chcą odbudować każdemu dom w stanie nowym za 100% nasze pieniądze i do tego jeszcze 24k na drobne zakupy.
Już 100k od Tuska wydaje mi się za dużo, a nawet jeśli to powinno być ograniczone do wysokości faktur albo i zarobków.
Jak dobrze, że oni już nie rządzą! Gardzę!
#powodz
A ci chcą odbudować każdemu dom w stanie nowym za 100% nasze pieniądze i do tego jeszcze 24k na drobne zakupy.
Już 100k od Tuska wydaje mi się za dużo, a nawet jeśli to powinno być ograniczone do wysokości faktur albo i zarobków.
Jak dobrze, że oni już nie rządzą! Gardzę!
#powodz
źródło: IMG_9948
Pobierz
SzczotkaMiedziana +645
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Faceci zawsze podniosą rękę, podziękują i szybko włączą światła... a baby? xD
Zapatrzone w drogę, w ogóle nie kumają o co chodzi - ciemno na drodze a baba jedzie bez świateł i nie widzi, że jakoś ciemno przed autem xD
Dla mnie to jest w ogóle kosmos, że kobiety mają taki problem z jeżdżeniem. Ostatnio zabrałem się z jednym różowym z pracy (bo mieszkamy obok siebie a ja swoje auto miałem u mechanika) - to różowy jadąc 90 km/h krajówką nie wrzucała biegu wyższego niż 4 w Micrze 1.2 bo "nie potrzeba" xD
Inny różowy - mamy z pracy wyjazd, pod górkę i od razu trzeba skręcić w lewo lub prawo. Co zrobił różowy jak wyjeżdżał? Dał gaz w p---ę przy maksymalnie skręconych kołach i wylądował na ogrodzeniu. Przez 2 tygodnie auto u mechanika po tej akcji stało xDDDD
#rozowepaski #pracbaza #kierowcy #drogi #polskiedrogi
źródło: comment_WazZrmArTLjpr67sqbyz6OUbh3FsI7a8.jpg
Pobierz- Mamo dlaczego obcinasz końce pieczeni?
- Hmm, nie wiem Córciu, moja Mama zawsze tak robiła, więc i ja tak robię. To ciekawe pytanie, może pójdziemy do mojej Mamy i zapytamy.
Poszły więc. I znowu pytanie
- Mamo, Babciu dlaczego zawsze obcinałaś końce mięsa na pieczeń?
- Hmm, nie wiem Córciu, Wnusiu, moja Mama tak zawsze robiła, może
Ból d--y różowej o kierownico-perkusje, za każdym zagranym razem!
Kurcze, za normalną jazdę, wpuszczanie na suwak, zachowanie zwyczajnego RIGCZu? Są takie sytuacje, że faktycznie może wypada podziękować, ale chyba jednak lepiej skupiać się na jeździe, drodze. Bez kurde przesady..
Czytając ten post niemal słyszę, jak OP klaszcze pilotowi przy lądowaniu samolotu.
Szkoda auta
@Masiv: Sorry ziomek, wiem, że wypada białorycerzyć, ale nawet różowepaski w tym wpisie przyznają, że baby z prowadzeniem samochodu niewiele mają wspólnego.
Absolutnie im nie umniejszam, ale tak jak faceci mają problem z kolorami i zapachami, tak kobiety mają problem z jazdą samochodem.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@stormkiss: facet (ten prawdziwy) nikogo o pomoc nie poprosi, bo przecież wszystko sam umie (a większość umie najlepiej). Więc nie wie jaka to wygoda i ile oszczędzonego czasu i wysiłku wysługiwać się innymi udając głupka.