Wpis z mikrobloga

@cichynswp na 10.10.2021 wszystko wyprzedane do 0 . Ponownie pojawią się aukcjach grudniowych z dostawą na kwiecień i będą przez jakiś czas w ciągłej sprzedaży .

Jeśli będzie naprawdę duże zainteresowanie bo dziś to już tyle wiadomości i telefonów w tej sprawie to będę rozmawiał o puli na koniec tego lub początek nowego miesiąca na dostawy 28.02.2021 które są obecnie .
Proszę o plusowanie tego postu abym widział zainteresowanie .

Dobrej
  • Odpowiedz
Rozumiem, ze dzisiaj zaczynaja się wysyłki z 30.09, jest jakiś harmonogram co będzie najpierw wydawane? Pewnie mała szansa, ze jutro dostanę mojego MBP 13?
  • Odpowiedz
jak pojawi się Iphone mini też chętnie kupię, mega żałuję, że się spóźniłem. Macbooka pro używam już od kilku miesięcy więc pełne zaufanie do Pana Marka!
  • Odpowiedz
Dajcie człowiekowi spokój. Pisał kiedy będzie szansa na nowe dostawy. Przecież nie wyczaruje. Chyba bym zwariował w tym biznesie...
  • Odpowiedz
@minro: Wyluzuj, kilka postów wyżej prosił o plusowania posta celem zbadania zainteresowania na nowe iPhony. Komentowanie na forum jest naturalnym rozwinięciem plusowania.
  • Odpowiedz
Ja chętny na iPhone’a 12 Pro 256GB (Panie Marku jakby ktoś ze styczniowej dostawy zrezygnował to ja chętnie go wezmę bo przegapiłem :)

Przy okazji również polecam zakupy u #car4vip, w styczniu kupiłem Macbooka Pro 16" którego dostałem końcem czerwca z powodu opóźnienia Covid19, a w sierpniu wziąłem drugą sztukę z dostawą grudniową.
  • Odpowiedz