Aktywne Wpisy

Zopyross +266
Do wzięcia kredytu hipotecznego na te 20-30 lat to trzeba mieć silną psychikę. Najpierw załatw sobie porządną pracę, potem wybiegaj umowę na czas nieokreślony, a bank w nagrodę przygotuje chomąto. No i potem się zaczyna wyścig nadgodzin, znoszenia mobbingu, nadpłacania ratek aby zmniejszać bandycką lichwę odsetek, widzę to po swoim kołchozie, tzn kilka rozmów o życiu i już wiesz, kto ma jakie zobowiązania, zdradza ich nawet podejście do przełożonych czy kierownictwa. Ten

JACCU +165
źródło: 1000044814
Pobierz

Czy ktoś wie skąd ten użytkownik #car4vip ma te sprzęty? Komentarze są aż nazbyt pozytywne, długie i wyczerpujące, a nawet przypadki zwrotu pieniędzy...Zazwyczaj komentarz to "Polecam" i tyle. #allegro @allegropl #apple
Poszło 80-90% sprzętu każdy do soboty otrzyma sms , jeśli nie dostanie sms , proszę o telefon będziemy wyjaśniać .
@Konstantynopolitanczykiewicz1 zawsze jak piszę twój post nie wierze że tyle osób ma taki nick ;D , od sms 4,5 dni roboczych licząc od kolejnego dnia , czasem 1,2 dni komuś gdzieś utknie ale nie słyszałem żeby od sms czekać dodatkowe 2 tygodnie na przesyłkę. To by musiała chyba zaginąć albo
źródło: comment_1603364498vUITv2NurQ7pH2ZZ38bNdC.jpg
Pobierzźródło: comment_1603364542wJjIf539tS4zXYkRKJZaop.jpg
PobierzW razie pytań proszę o kontakt email tel , uciekam . Pozdrawiam
źródło: comment_1603366894aRr3nG2Exl7jn8yILXy7NX.jpg
Pobierz@mk1105 dlatego że tak jak wiele razy pisałem przesyłka jest wysyłana Białystok - Waw1 - Waw2-Klijent i na ostatnim etapie w moim imieniu jest nadawana przesyłka . Co wam po numerze który jest między innymi podmiotami .
Po za tym ja odbieram sam przesyłek tygodniowo kilka czy to
źródło: comment_1603389850ssdVh0Cmycwh8lbIq7202v.jpg
PobierzPozdrawiam Pana Marka - szybko zlecialo;)
źródło: comment_1603442881UTRUhQ4Ov4q3jLFPu7rtdz.jpg
PobierzJako wieloletni androidowiec będzie to dla mnie pierwsza styczność z iOS, ale ze względu na dobrą integrację z AW liczę na dobre wrażenia.