Profilaktycznie dodaje komentarz do wołania, ale nie obiecuje, że zawsze(lub kiedykolwiek) uda się zawołać. Będę korzystał z automatu, więc zobaczymy czy to zda egzamin.
Nie sądziłem, że jeszcze będę wrzucał te wykresy, ale po wiadomościach, które od Was dostałem zmieniłem zdanie. Poza tym po takim starcie sezonu Kane'a i tak wszyscy będziemy śledzić jego postępy w kolejnych meczach.
@zajsty obawiam się że jeśli ominą go kontuzje to spokojnie łyknie ten rekord. Niemcy na pewno będą robić wszystko by tak się stało, z perspektywy czasu jeszcze bardziej szkoda tej kontuzji Lewego w tamtym sezonie bo przypomnę że ten rekord wykręcił w 29 występach.
@Minieri: wg mnie skoro i tak rekord Gerda poszedł się j---ć to teraz zrobią wszystko co w ich mocy żeby pobić rekord lewego bo pewnie Niemcy go nienawidzą, że odszedł z Bayernu. Woleliby żeby go wyrzucili a tak jak miał czelność opuścić najlepszy klub na świecie xd No ale co by nie mówić, Kane kreuje też trochę grę i w tym wg. mnie może być lepszy overall
#torjagerkanone2026 - tag do obserwowania/czarnolistowania
Profilaktycznie dodaje komentarz do wołania, ale nie obiecuje, że zawsze(lub kiedykolwiek) uda się zawołać. Będę korzystał z automatu, więc zobaczymy czy to zda egzamin.
Nie sądziłem, że jeszcze będę wrzucał te wykresy, ale po wiadomościach, które od Was dostałem zmieniłem zdanie. Poza tym po takim starcie sezonu Kane'a i tak wszyscy będziemy śledzić jego postępy w kolejnych meczach.
#bundesliga #pilkanozna
źródło: KvL5
PobierzCzy w tym sezonie Harry Kane pobije rekord 41 goli Lewandowskiego?