Aktywne Wpisy

PierdekAlonso +161
Pięknie się patrzy na ten kwik socjaluchów, bo konfederacji rośnie poparcie w sondażach. Dalej platfusy licytujcie się z PiSem na socjal i dopłaty do wszystkiego to zaraz konfederacja będzie miała 20%. Kto za to zapłaci? Kredyt 0%, babciowe XDDDDDD Tusk liberał #konfederacja #4konserwy #neuropa #bekazlewactwa #polityka

Marczeslaw +43
Jajecznica ze szczypiorkiem i boczkiem za 29zl.
Komuś tu się sufit na łeb zwalił.( ಠ_ಠ)
Nie ma to jak tłumaczyć januszerstwo inflacją.
#wroclaw #polska #gastronomia
Komuś tu się sufit na łeb zwalił.( ಠ_ಠ)
Nie ma to jak tłumaczyć januszerstwo inflacją.
#wroclaw #polska #gastronomia

Czy ktoś wie skąd ten użytkownik #car4vip ma te sprzęty? Komentarze są aż nazbyt pozytywne, długie i wyczerpujące, a nawet przypadki zwrotu pieniędzy...Zazwyczaj komentarz to "Polecam" i tyle. #allegro @allegropl #apple
Komentarz usunięty przez moderatora
Klasyfikacje działalności PKD, EKD i SIC dla "Car4Vip Sp. z o.o.":
PKD
Wynajem i dzierżawa samochodów osobowych i furgonetek 77.11.Z
SIC
Wypożyczanie samochodów osobowych 75140000
( ͡° ͜ʖ ͡°)
- gwarancja 12 miesięcy od momentu uruchomienia
- laptopy nowe, nieuruchamiane (nie są to laptopy refabrykowane)
- dystrybucja europejska
- można do nich dokupić apple care
- klawiatura angielska międzynarodowa (taka jak w Polsce)
Sama wypożyczalnia ma prawie 150 opinii na Google z oceną 4.9. Złożyłem wczoraj
https://allegro.pl/oferta/apple-macbook-pro-i7-2-6ghz-16-512-radeon-560x-8223862338
Ten mnie interesuje.
@tomasz-kunsztowicz: kiedy zamawiales?
Nie byłem w stanie wystawić opinii na Allegro, więc założyłem konto i wrzucam info dla zainteresowanych tutaj.
Zamówiłem iMaca Pro z dostawą na 30 września i kilka dni temu dotarł. Sprzęt nowy, z polską instrukcją
Postanowiłem zaryzykować bo wydawało mi się że allegro daje ubezpieczenie do 10 tyś i w ich interesie było by usunięcie nieuczciwych sprzedawców. Na szczęście nie musiałem sprawdzać jak wygląda procedura.
Dodatkowo firma sprzedającego wygląda że istnieje