Aktywne Wpisy

M83_ +22
6 miesięcy stażu
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
źródło: image_picker_F46D1AC5-D9BC-4CC2-BF28-80B00760C2AA-51115-000036B9C3508A11
Pobierz
Kris26 +93
źródło: 1000000093
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
@apee: jakieś źródło tych danych?
Komentarz usunięty przez autora
Co do kamer to tobie do niczego potezebne nie sa bo caly system sadowniczo-penitencjarny stoi za wami murem, nawet jak sa watpliwosci, dlatego wolisz zeby bylo slowo przeciwko slowu. Z perspektywy obywatela nie mam jak sie obronic przed policjantem ktory mnie o cos bezpodstawnie oskarzy, naduzyje swojej wladzy. Dlatego kamery sa tak istotne dla calej reszty
To kiedy te kamery w mundurach?
Tak, dużo. Wyobraź sobie, że większość ludzi w ogóle nie ma do czynienia z policją, poza kontrolami drogowymi.
@eARLq3: tak wygląda to od Twojej strony. W praktyce uwalenie psa jest dużym osiągnięciem dla prokuratury, bo sprawa zawsze będzie medialna i można się wybić. Biuro spraw wewnętrznych
Chłopie Ty chyba serio żyjesz w innej rzeczywistości. Sam przyzałeś że conajmniej raz do roku popełniasz lub jesteś podejrzany o popełnienie przestępstwa/wykroczenia i uważasz, że to zupełnie normalne i wszyscy tak mają, tylko policja zła? XD
Mam nieodparte wrazenie ze policjanci na wykopie staraja sie zaklinac rzeczywistosc. Oczywiscie zyjemy w odcieniach szarosci.
Raport BSW co do smierci Igora to komedia, opinie bieglych wcale nie pomniejszaja czynow policjantow a prokuratura pistawila najciezsz zarzuty z mozliwych! XDddd
@StachZielonka: "in my opinion nie wierzę"
czyli "w mojej opinii nie wierzę". Trochę to bez sensu bo albo wierzysz albo nie, a nie jeszcze masz opinię czy wierzysz czy nie ;)
Na yt kiedyś widziałem bagiety w akcji ale filmik puszcony od początku, a nie sam tylko moment potraktowania seby gazem. Okazało się