Aktywne Wpisy

jmuhha +15
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego kierowcy pozwalają jeździć dziecku bez przypiętego wozka? ლ(ಠ_ಠ ლ)
źródło: 1000021960
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000021960
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
A potem cyk w notatkę, że zatrzymany stawiał opór, sam się przewrócił na śniegu i inne p---------e.
@brage12321
@menel_z_gronostajem
@Dr_Cox
To, że wy czegoś nie doświadczyliście nie znaczy, że to nie istnieje. Nie mówie, że ten człowiek mówi prawde, ale argumenty w stylu "ja kiedyś widziałem policjana i mi nie w--------ł, więc ten typ musiał sobie zasłużyć" to jest upośledzenie umysłowe. Sprawa stachowiaka pokazała, że można być skatowanym na śmierć przez pomyłke policjanta, więc darujcie sobie takie żałosne komentarze.
Rozumiem, że każdy jeden patus mówiący o tym, jaka to policja zła, jest bardziej godny zaufania?
Z wlasnego doswiadczenia przyklad, rzecznik policji mowi ze bylem wulgarny, agresywny i dmuchalem dymem papierosowym policjantce w twarz. Na nagraniu widac ze policjantka siedzi w radiowozie z zamknietymi szybami a ja mowie droga pani prosze nie uciekac!
Dlaczego rzecznik klamal publicznie, nie ponoszac konsekwencji?
Bantustan! Jak zacznie dochodzic do samosadow na policjantach
Komentarz usunięty przez autora
Bo nic im reka ktora karmi nie zrobi...a co z calym komisariatem tuszujacym ta tragedie? W nagrode dostali awanse.
Niepojete.
I jedyni ludzie, których miałem okazję poznać i narzekali na policję/mieli z nią problemy, to ludzie którzy jednak mieli aparycję "typowego sebiksa". Może i czasem ulegają stereotypom, no ale z nikąd się nie wzięły
Jprld.jpg