Aktywne Wpisy
KorpoRozowa +5
Jestem ciekawa co o tym myślicie, bo mi coacherki zaczęły wjeżdżać na psychę.
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Co uważacie za bardziej sprawiedliwe?
- Wpłacanie takiej samej kwoty na konto 67.1% (506)
- Wpłacanie procentowe od wypłaty np. po 40% wypłaty 32.9% (248)
hyperlink +8

Zainteresowani to moze w końcu po 3 latach tu zrobię małe "żebranie" i zachęcenie do obserwowania mojego profilu na wykopie oraz tagu #fullborsukworkout abyście nie przegapili tego zacnego materiału, plusy też by zmotywowały ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Znaczy wiecie, jeden kij, tak i tak to zrobię nawet jeśli każdy ma wywalone ʕ•ᴥ•ʔ, ale to z pewnością by mnie zagrzało do roboty.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #dieta
Komentarz usunięty przez autora
@Kasahara: hm... czyli to samo co ja :-) + jeszcze Ciebie na redukcji :-P
Planów w internecie są setki, jak nie tysiące. Trochę lepszych, trochę gorszych. Brakuje natomiast moim zdaniem innej wiedzy. Tej na temat sensownej rozgrzewki i ćwiczeń aktywacyjnych. Imo warto by się było mocniej skupić właśnie na tym.