Aktywne Wpisy
niewiemjakiwybrac +626
#nieruchomosci #bieda #lata90 #takaprawda
O dobrych latach 90 może tylko napisać osoba urodzona w okolicach 2000-2005 roku xD
Każda osoba po 30 wie, że to momentami były jeszcze gorsze czasy niż komuna. Horror Polaków związany ze przemianami gospodarczymi, skrajną biedą, bezrobociem, gdzie ludzie nie znali pojęcia karta kredytowa tylko "zeszyt" w osiedlowym sklepie, bezprawie, na ulicy powszechne krojenie przez patologie. O korupcji nawet nie
O dobrych latach 90 może tylko napisać osoba urodzona w okolicach 2000-2005 roku xD
Każda osoba po 30 wie, że to momentami były jeszcze gorsze czasy niż komuna. Horror Polaków związany ze przemianami gospodarczymi, skrajną biedą, bezrobociem, gdzie ludzie nie znali pojęcia karta kredytowa tylko "zeszyt" w osiedlowym sklepie, bezprawie, na ulicy powszechne krojenie przez patologie. O korupcji nawet nie
robert5502 +239
Bozia oczywiscie wszystko widzi, wszystko słyszy, wszystko wie...
Ale czasami czegoś nie dowidzi, wiec zaprasza do takiej drewnianej skrzyni na szepty ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazkatoli #religia #katolicyzm
Ale czasami czegoś nie dowidzi, wiec zaprasza do takiej drewnianej skrzyni na szepty ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazkatoli #religia #katolicyzm
"Jakim planem mam zacząć trenować? Stronglits czy Starting Strength? FBW Sakera?":
Co więcej:
" Co zrobić gdy plan przestanie działać? Resetowałem/am ciężar już x razy i dalej nie progresuję! Wyciskanie leżąc i OHP stanęło w miejscu, a ciąg i siad dalej idą do przodu, co robić? Czy mogę redukować na tym programie?"
Chciałbym stworzyć dla Was dwa programy treningowe które zaadresują te problemy. Jeden da początkujących, drugi dla osób które ukończyły progresję liniową i będzie bezpośrednim rozwinięciem pierwszego. Robocze nazwy to #fbwdlamirka i #fbwdlamikrokoksa
Dodatkowo, chciałbym dzięki tej inicjatywie przybliżyć Wam koncept autoregulacji w treningu siłowym, gdyż jest to w dalszym ciągu rzadko poruszany temat.
Plany będą nadawać się dla każdego kto chce:
- być silniejszy
- być WIĘKSZY
- zadbać o swoje zdrowie
- zrzucić trochę sadła
Zanim rozpocznę chciałbym wiedzieć jakie jest wasze zdanie na ten temat?
Poniżej jest również ankieta która pozwoli mi określić jak duża jest grupa docelowa.
#mikrokoksy #mikrokoksydeals #zdrowie #trening #sport #hobby #ciekawostki dla zasięgu :D #dieta #chudnijzwykopem
#trenujzrozumemigodnoscia
Jak długo trenujesz?
Z kolei plany jak stronglifts czy fbw sakera mają za duża objętość imo. W konsekwencji trzeba
KLATA BICEPS, nogi sie robiom od chodzenia
Po 6 latach na siłowni powiem, że plan jest tylko jeden - po prostu trzeba z---------ć xD, cisnąć duże ciężary i nie wymiękać psychicznie, przede wszystkim nie bać się progresować, trenować agresywnie i z zaangażowaniem. A to czy będą trenować FBW, jakieś Splity, maszyny czy wolne to wszystko jeden c--j. Po prostu trzeba zacisnąć zęby i z---------ć na siłowni, nie ma innej drogi xD.