Aktywne Wpisy

say-my-name +13
Nie rozumiem po co ładne dziewczyny wgl pchają się do takiego programu jak #rolnikszukazony
Weroniczka jest świetną laską, więc na brak zainteresowania raczej nie może narzekać, a tu zgłasza się do programu bo jej się niby łysy spodobał. No chyba że się na te hektary połasiła albo atencje..
Weroniczka jest świetną laską, więc na brak zainteresowania raczej nie może narzekać, a tu zgłasza się do programu bo jej się niby łysy spodobał. No chyba że się na te hektary połasiła albo atencje..
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-11-23_231720_www.facebook.com
Pobierz
p0melo +18
#programowanie #pracait #praca #korposwiat #nieruchomosci #programista15k #it #pracbaza #zwiazki
Jak to było możliwe, że Janusze w latach 90 budowali dwupiętrowe chałupy i każdy Janusz taką budował własnymi rękami w wieku 30 lat, a teraz pisdy w rurkach kupują klitkę 30 metrów kwadratowych na kredyt na 30 lat?
Kiedyś nie było pracy w IT, więc 90% chłopów
Jak to było możliwe, że Janusze w latach 90 budowali dwupiętrowe chałupy i każdy Janusz taką budował własnymi rękami w wieku 30 lat, a teraz pisdy w rurkach kupują klitkę 30 metrów kwadratowych na kredyt na 30 lat?
Kiedyś nie było pracy w IT, więc 90% chłopów
źródło: dom-typu-kostka-750x491
Pobierz

#neuropa #polska #powstaniewarszawskie
źródło: comment_WMdTWV6fIV2kRqvjPU7LNHXy8HmiluOl.jpg
Pobierzhttps://pl.wikipedia.org/wiki/Ukrai%C5%84ski_Legion_Samoobrony
Jakieś dyskusje w sieci i karteczki nie są gruntowną podstawą do sądzenia, że reszta Niemców jest taka jak jakieś oszołomy. Idąc tą drogą, to można i sporo przeinaczeń zrobić z polskiego podwórka, gdzie tu na wykopie mamy sympatyków
@DanielAquarius: Jakie 2%? W Saksonii czy Meklemburgii ocierali się o 10% w sondażach, w wyborach do Landtagu w granicach 5%, w Gerlitz mieli długi czas wiceburmistrza, obecnie zgarnęli również ponad 5% głosów. AFD we wschodnich Landskreisach ocierali
Nijak twierdzeń zawartych w
@Czajna_Seczen: Bo większość jest prawdą co napisałem wyżej
Wskazałem jednak fakt który jasno wskazuje że byli tam Ukraińcy całym oddziałem i brali w tym udział. Można zatem odkłamywać ich szczególna rolę ale fakt że tam byli nie.