Aktywne Wpisy

yogmean +157
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

IntruderXXL +97
Trochę przesadziłem z tą formą, no ale cóż płakać nie będę lol #chwalesie
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
źródło: Łapa
Pobierz

A teraz jak patrzę na gowniaki, które wymagają od swoich rodziców kupienia nowego smartfona, albo jakiegoś innego drona, to aż mnie skręca w środku. Przeżycia gdy jest się młodym bardzo kształtują człowieka, a jak ktoś zawsze ma wszystko pod nosem to niczego nie potrafi docenić.
#truestory #feels #gownowpis #takbylo #takaprawda
Komentarz usunięty przez autora
A ja pomagałam rodzicom w takim sposób i tyle, nie chce Ci się tego czytać to po cholere wracasz do tego posta?
Może dlatego, że mnie wołasz. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
takie p------e czasy ze dzis by do domu dziecka zabrali. zaraz by jakis janusz video do sieci wrzucil to nie dosc ze by kare wlepili to pozbawili by praw rodzicielskich
@lijka: masz dowod na to ze dzieci chowaja sie praktycznie same a czesto jeszcze dodatkowy dochod do budzetu wnosza
Komentarz usunięty przez moderatora
@Bohun_Zygmund: Ahh te dobre czasy komunizmu i postkominizmu lat 90, gdzie wszystko załatwiało się wódką lub przez nepotyzm/kumoterstwo.. nie to co teraz, tfuu kto to słyszał aby każdy był równy wobec prawa, baa! Kto to słyszał aby skarbówka pilnowała aby
nic mnie tak nie mierzi jak nastepne uzyteczni idioci ktorzy wspolczuja innym posiadania dzieci i wstydzili by sie dziecko
@SpaceMonkey: @lijka: z jednej strony tak, z drugiej to jakie nawyki nabrałeś wtedy zostały Ci to dzisiaj i to pewno dzięki nim jesteś teraz w tym miejscu. Bez nich miałbyś ciężko.
Smutne jest to że zamiast dzieciakowi zaszczepić smykałkę do jakiegoś hobby czy sportu albo jakiejś innej pasji. Kupuję się im teraz takie g---o zabawki.
Fajnie mieć takie wspomnienia. Widać że mimo wszystko miałaś szczęśliwe dzieciństwo, i dobrze że potrafisz to docenić. Pieniądze to nie wszystko.