Aktywne Wpisy

yogmean +157
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

IntruderXXL +97
Trochę przesadziłem z tą formą, no ale cóż płakać nie będę lol #chwalesie
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
źródło: Łapa
Pobierz

A teraz jak patrzę na gowniaki, które wymagają od swoich rodziców kupienia nowego smartfona, albo jakiegoś innego drona, to aż mnie skręca w środku. Przeżycia gdy jest się młodym bardzo kształtują człowieka, a jak ktoś zawsze ma wszystko pod nosem to niczego nie potrafi docenić.
#truestory #feels #gownowpis #takbylo #takaprawda
@lijka: Szacunek do pracy xD Zapieprzanie za dzieciaka, zamiast bawić się z rówieśnikami tylko niszczy dzieciństwo, a nie uczy jakiego mitycznego szacunku do pieniądza i pracy
Komentarz usunięty przez autora
@lijka: Jest znacznie większe prawdopodobieństwo, ale nie jest to zasadą. Ty próbowałaś wprowadzić zasadę:
i z tym chciałem się nie zgodzić. Hejtu w moim poście nie ma. W Twoim właśnie był. Zresztą nie miałbym co hejtować, bo sam
@lijka: Gratulacje.
Niczego sie nie nauczylas.
Nadal
Komentarz usunięty przez autora
Dwa to czy uważasz, że samochód to jest strata pieniędzy? Pochodzę z małego miasteczka, gdzie żeby dostać się do miasta o 20km jest pociąg co 3h więc co Ty pieprzysz, że samochód to strata pieniędzy
A teraz stać mnie, żeby sobie opłacić ubezpieczenie tego samochodu i przegląd, więc jeśli uważasz, że jak się kupuje samochód tylko po to, żeby na nim