Aktywne Wpisy

Arkh +1104
#limanowa Właśnie słucham w radiu że policja tłumaczy się że "pewnie ma sprzęt do nasłuchu policji" "bardzo możliwe że posiada podziemną bazę" ta k---a laboratorium dextera jeszcze xD

JanDzbanPL +147
Skopiuj link
Skopiuj link

Wykop.pl
Ostatnio byłam świadkiem jak w kawiarni dwie babki rozmawiały o prezencie na komunie i dziecko jednej z nich bardzo chce ten super inteligentny zegarek co liczy kroki, piszę, dzwoni, robi wszystko. Wydaje
@lijka: Czujesz dume z tego, ze twoi rodzice byli niezaradni i, pomimo pelni zdrowia i zdolnosci do pracy, nie byli w stanie ciebie utrzymac?
Mialem takie samo jak ty dziecinstwo i nigdy tego swoim rodzicom nie wybacze. Zycie ma sie jedno, dziecinstwo tez, a moje zamiast
Jeżeli uważasz, że do szczęścia jest potrzebny smartfon itp, to moje gratulacje!
Opisz #coolstory na wykopie, że jak byłaś mała to zarabialas pieniądze, dzięki czemu byłaś szczęśliwa, a tu takie rzeczy, co za Mirko xD
Dziecinstwo jest od realizowania pasji i zainteresowan. Ja jedynie moglem sobie pozwolic na
Było dokładnie tak samo. Pełno było rozpuszczonych dzieciaków, były mody i każdy chciał mieć to samo, co koledzy itd.
Następna, która wierzy, że kiedyś to były czasy, a teraz to nie ma czasów ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ