Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 399
@vieniasn fakt ale normalizowanie takich zachowań to jak za komuny "one kradno to ja też se kradne" złodziej to złodziej ¯_(ツ)_/¯
@corsa900 jestem zdania że dzisiaj woreczki a jutro coś z mojej posesji. A mają rozwieszone po całym sklepie że nowa dyrektywa i każdy z tych worków objęty opłatą 25 groszy chyba że ładujesz w to pieczywo czy coś na wagę. Raz typ wziął sobie jeden i na pakowałam czekolad
  • Odpowiedz
@yogmean przesadzasz. Chłop zabrał coś co i tak zniknie z tego sklepu za darmo. Bez różnicy czy wziął je jeden chłop czy 100 następnych klientów. Ten dyskont generuje tak ogromne zyski, że mają w czterech literach te zrywki, ale i tak jeszcze chcą doić ludzi, naliczając dodatkową opłatę jeśli te są stosowane w innym celu.

Sam zaraz pójdę i wezmę sobie roleczkę.
  • Odpowiedz
  • 14
jeśli nie ukradnie ich Janusz, to i tak zostaną rozebrane tego samego dnia przez klientów.

@corsa900: Rozumiem, że jak ktoś je ukradnie, to wtedy inni klienci nagle znikają albo przestają tych woreczków potrzebować? Nie, po prostu sklep dołoży nową rolkę i cały czas będzie stratny o tę ukradzioną.
  • Odpowiedz
. Ten dyskont generuje tak ogromne zyski, że mają w czterech literach te zrywki,

@corsa900: A no ta, bank generuje milardy przychodu to zajeb z kasy z banku ze 100k, przecież i tak tego nie odczuje xD
  • Odpowiedz
@Adicts ale co ja mam Ci argumentować? Masz odmienny pogląd i tyle, Twoja sprawa. Biedronka jako sieć traktuje ludzi niczym bydło, zajeżdżają pracowników, w sklepach zawsze jest syf, alejki zaebane non stop paletami, mięso potrafi stać cały dzień poza lodówką, czekając na rozpakowanie. Nie dbają o to, mają w nosie fakt, że tym mięchem możesz się później struć.

Też nie popieram złodziejstwa, też mi się nóż w kieszeni otwiera jak widzę,
  • Odpowiedz