Aktywne Wpisy
RiverStar +1457
Mireczki, mirabelki. Dziewczyna ze zdjęcia odpowiedzialna za nagrywanie pobicia w siedmiu niewinnego chłopaka pod Warszawą prosiła żeby nie udostępniać jej wizerunku. Uszanujcie to. Ma mordę jak wał korbowy od jelcza :)
#warszawa #patologiazmiasta #heheszki
#warszawa #patologiazmiasta #heheszki
Oszaty +252
Kochani, to moje pierwsze próby szydełkowania i jestem niesamowicie dumna! Usłyszałam nawet od jednej osoby, że mam wyjątkowy talent, a to dopiero pierwsza zrobiona przeze mnie rzecz :D Dzielę się więc ze światem :D
Dajcie plusika, żebym mogła tworzyć dalej!!
#chwalesie #hobby #szydelkowanie
Dajcie plusika, żebym mogła tworzyć dalej!!
#chwalesie #hobby #szydelkowanie
#gownowpis #neuropa #gorzkiezale #rakcontent #polityka
@WOTANAZ: czemu gwałcisz logikę? twoim zdaniem kobiety to osoby, które nie mogą same o sobie stanowić? bo z tego co wiem, to dziecko częściową zdolność prawną nabywa po ukończeniu 16 lat, pełną - 18.
@WOTANAZ: nie, chciałem powiedzieć, że dzieci, które padają ofiarami pedofilów, często są nieświadome tego, co się z nimi dzieje i co to w ogóle pedofilia jest.
Natomiast osoby, które są przeciwko używaniu tabletek antykoncepcji awaryjnej, powinny ich po prostu nie używać, a nie narzucać swój światopogląd tym, którzy takich tabletek używać chcą (czyli z reguły osobom
czyli legalizację heroiny też popierasz? bierzesz pod uwagę, że tabletka może doprowadzić do śmierci zarodka, czyli INNEGO organizmu niż matka?
zresztą #!$%@? mnie obchodzi twoje zdanie, nabijam się tylko z ,,gwałtu na logice" pt. ,,nie możesz być przeciw czemuś, co cię nie dotyczy", a twoja odpowiedź
@WOTANAZ: nie może. tabletka uniemożliwa zagnieżdżenie się plemnika w komórce jajowej. nie powoduje "obumierania" czegokolwiek. dokształć się, zanim zabierzesz głos. na receptę kupisz tabletkę ANTYKONCEPCYJNĄ, nie wczesnoporonną.
@WOTANAZ: logika tez.
@WOTANAZ: proszę bardzo,
@WOTANAZ: sugerujesz, że tabletka 72 po jest uzależniająca, i żeby zaopatrywać się w nie, tenże nałóg zmusza kobiety do prostytucji, wpadania w długi, okradania najbliższych i innych patologii, a koniec końców ellaone doprowadzi do śmierci zażywających? Boże jaki ty jesteś... głupi?
o lol, ale wrzuciłbyś chociaż nazwę preparatu w google zanim zaczniesz się wypowiadać
co prawda do konca nie wiem czy polska rodzina jest warta istnienia na tym lez padole ale chyba nie ma bardziej ostatnio atakowanej w mediach
przed nami to chyba sa palestynczycy irakijczycy i muzulmanie/terrorysci
najbardziej sa atakowane polskie kobiety ta propaganda
Zdolność do czynności prawnych, ta pierwsza powoduje że dziecko może być podmiotem praw (np. może być spadkobiercą), ta druga reguluje możliwość np. działania przed sądem
Komentarz usunięty przez autora
xD
Co za agresja, zesrałeś się już? xD
@kawa-i-papierosy: #!$%@?ąc od pana z tabliczką i jego poglądów na temat antykoncepcji postkoitalnej, każda (de)regulacja w prawie ma pośredni wpływ na życie jednostki w społeczeństwie.
Np. właścicielowi przygranicznej kliniki aborcyjnej na Słowacji opłaca się lobbować za maksymalnie możliwym ograniczeniem antykoncepcji w Polsce.
@WOTANAZ: wy serio jesteście chorzy porównując tą tabletkę do narkotyku
@WOTANAZ: oczywiście, ale LEWACTWO znowu chce kontrolować życie szarego obywatela i czy może i nie może sie truć (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@kawa-i-papierosy: No czyli problem aborcji możemy uznać za rozwiązany? Większość kobiet w wieku rozrodczym jest przeciwko.
Chciałabym żeby obrońcy życia sami wiedzieli kiedy ono się zaczyna. Może mają jakąś graniczna liczbę komórek albo inne kryterium... ;)
Komentarz usunięty przez moderatora
@WOTANAZ: Typowy prawak jest typowy xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@WOTANAZ: wiesz, ze najlepsze efekty w walce z narkomaniom przyniosły instytucje w których za mała opłatą w towarzystwie lekarzy możesz legalnie dać w żyłę?
Oj sam sobie nogi podkładasz
Dodatkowa
@Naxster: to że ludzie umierają z przyczyn naturalnych, to przesłanka do tego że można ich zabijać?
a to kiedy mam do czynienia z żywym organizmem homo sapiens jest problemem filozoficznym? jak dla mnie to raczej biologia.
@WOTANAZ: czyli śmierć w wypadku = obumarcie zapłodnionej komórki?
Nie #!$%@? logiki. W tym rzecz właśnie, że nikt tej sytuacji nie traktuje tak samo. Dlaczego nie ma symbolicznych pogrzebów martwych dzieci (czyli komórek zapłodnionych)? Są gorsze?
Nie, ale kiedy człowiekiem już jest.
widzę, ze zmieniłeś źródło, sprawdziłem czemu
https://pl.wikipedia.org/wiki/Ontogeneza
ale co mnie to obchodzi, że ,,nikt" tej sytuacji nie traktuje tak samo? co mnie obchodzą jakieś symboliczne pogrzeby? przecież w ogóle pogrzeb to kwestia czysto kulturowa, co to ma do rzeczy czy zarodek jest człowiekiem?